Ilyen ajánlat tényleg nem terem minden héten, szóval érdemes kibekkelni az akcióig hátralévő pár napot, hogy aztán örökre a tiéd legyen.

Gábor János

2024.04.05. – Újabb nagyvonalú ajándék érkezik a Steammel folyamatosan versengő Epic Games Store-tól. Hamarosan a 2020-as évek egyik legjobbra értékelt sci-fi videojátéka landolhat a könyvtáradban, teljesen ingyen. A regisztrált felhasználóknak járó ajándékkal több mint 8000 forintot spórolhatsz, szóval érdemes kibírni még néhány napot az akció időszak kezdetéig.

Ghostrunner

Az Epic következő ingyenes játéka ezúttal ez a mindenhol toronymagasan értékelt (Steam: 9/10, IGN: 8/10, Metascore: 81) futurisztikus eposz lesz; egy olyan single-player sci-fi kaland, amiben ott van minden, amit szerethetsz a műfajban. Kellően (és nem öncélúan) erőszakos, feszes tempót kínál, nagyon eredeti környezetekben játszódik és jó érzékkel kezeli a poszt-apokaliptikus témát. Izgalmas történet ez egy véget ért világról és a túlélésért folytatott, elkeseredett küzdelemről.

Mászd meg a Dharma-tornyot, az emberiség utolsó menedékét egy világvégét elhozó kataklizma után. Juss fel a csúcsra, szállj szembe a zsarnoki Keymasterrel, és állj bosszút! A Dharma utcái tele vannak erőszakkal. Mara, a Keymaster vaskézzel uralkodik, alig törődve az emberi életekkel. Ahogy az erőforrások fogynak, az erősek vadászni kezdenek a gyengékre, és káosz fenyeget, ami felemészti azt a kevés rendet is, ami még megmaradt. Közeleg a döntő összecsapás, egy utolsó kísérlet a dolgok rendbetételére, mielőtt az emberiség a kihalás szélére kerül. A valaha létrehozott legfejlettebb harcos vagy, ezért a rád küldött ellenség mindig túlerőben van, viszont soha nem maradhatsz alul. A fegyvered monomolekuláris katana, a reflexeid lehetővé teszik, hogy elkerüld a lövedékeket és van még több, különféle speciális technikád, amivel győzedelmeskedhetsz.

A Ghostrunner a szokásos 8290 forint helyett teljesen ingyenesen letölthető és örökre megtartható, április 11-e 17 órától egy teljes héten át.

Addig ezeket az ingyenes ajánlatokat se hagyd ki:

Ingyen osztják a legfullosabb The Outer Worlds kiadást és a Thief rebootot

×