Közel 30.000 forint helyett teljesen ingyen berámolhatod a The Outer Worlds legfullosabb kiadását, valamint a 2014-es Thief rebootot.


Bódi Dániel

2024.04.04. – Idén előbb jött a karácsony – bár asztalt kopogtatva előrebocsátom, hogy nem a tavasz kezdetén lőtte el 2024 legnagyobb ajándékát az Epic Games Store, az viszont biztos, hogy még jó sokáig az április 4-e és 11-e között osztogatott két ajándék, a The Outer Worlds és a Thief lesznek a legnagyobb és legjobb címek, amikre ingyen rárabolhatunk.

Bár egészen biztos, hogy nem sokaknak kell bemutatni az Obisidian 2019-es sci-fi szerepjátékát, ami konkrétan egy Fallout: New Vegas az űrben, de a miheztartás végett érdemes szummázni: zseniálisan felépített félig-meddig szabadon bejárható univerzum, irdatlan vicces karakterek, poénok, helyzetek és komplett küldetések, rutinosan összerakott, nyilván Bethesda-féle játékmenet. És igen, szórakoztatóbb, mint a Starfield. Nem mélyebb, vagy komplexebb annál, egyszerűen csak jobban működik játékként a The Outer Worlds.

A legeslegjobb pedig, hogy az Epic Games Store-on a The Outer Worlds: Spacer’s Choice Editiont osztogatják ingyen, ami a játék legteljesebb kiadása, benne a teljesen másik stílusú és hangulatú történeteket elmesélő kiegészítőkkel: a Murder on Eridanosszal és a Peril on Gorgonnal. Mindezért általában 22.489 forintot szoktak elkérni, április 4-11. között viszont teljesen ingyen lecsaphat rá bárki és mindenki.

De ne hagyd ott a 2014-es Thief rebootot se,

amit az elmúlt 10 évben mindenki beszerzett már, akit érdekelt, most viszont az is tehet vele egy próbát, akinek valamiért kimaradt Garrett tolvajkalandja. Bár annak idején a kritikusok nem bántak kesztyűs kézzel a profi ki- és besurranóval, ami sokakat elriaszthatott, pedig valójában egy nagyon is élvezetes, máig mutatós, ámbár helyenként nehéz játékról van szó, ami egészen jó érzékkel modernizálta a klasszikus Thief-receptet. Persze nem hibátlan, de a steampunkba öltött viktoriánus világ hamar rabul ejti a játékost, aki a Thief végére minden zegét és zugát kirámolhatja a Városnak.

A lényeg, hogy egyik játékról sem érdemes lemaradni! Ha pedig az április 4. és 11. közötti ajándékozás alatt az Epic Games Store-os könyvtáradhoz adod, akkor később bármikor előveheted őket, a tieid maradnak.

Ezt is olvasd el:

30 év alatt miért nem készült film vagy sorozat a világ legjobb képregényéből?

×