A Magyar Streamer Bajnokság 2.0 döntőjét Budapesten, a Gamerlandben tartják, így élőben a helyszínen szurkolhatsz TheVR Janinak és csapatának.

2024.04.04. – Aki figyelemmel kísérte az elmúlt hetekben a magyar streamereket, láthatta, hogy igen komoly esport-verseny zajlik a tartalomgyártók között. Immár második alkalommal rendezik meg a Magyar Streamer Bajnokságot, aminek keretében a legismertebb hazai tartalomgyártók mérkőznek megy egymással Counter-Strike 2-ben. A legjobb 4 csapat a döntőben méri össze tudását, az utolsó meccseket pedig élőben,

LAN-on fogják lejátszani a Gamerlandben!

Nemrég TheVR Jani a Twitteren tette közzé, hogy csapata, a B3TON is bejutott a döntőbe, ami azt jelenti, hogy vele is találkozhatsz élőben a Gamerlandben, ha 2024. április 7-re jegyet váltasz.

Gamerland

„OTT VAGYUNK A DÖNTŐBEN!! YESS! Vasárnap (04.07.) lesz a LAN döntő a Gamerlandben. A rendezvényen lesz 250 szurkolói hely, amihez a jegyértékesítés ma 14:00-tól indul a gamerland.hu oldalon” – írta Jani.

Élőben nézheted

Igen, ez azt jelenti, hogy te is eljuthatsz a Gamerlandbe, hogy élőben szurkolhass a B3TON csapatának. Ehhez nem kell mást tenned, mint felmenni a Gamerland oldalára, és lacsapni a 250 jegy egyikére még mások előtt. A jegyértékesítés 2024. április 4-én indul, 14:00-kor. Ne maradj le! Egy jegy ára 3500 forint, ami tartalmaz 1db tombola jegyet és a ruhatár használatát is! A LAN-versenyt az iPon támogatja, ami annyit takar, hogy egy 5000 Ft értékű kupont kaptok a jegy mellé, amit április végéig tudtok levásárolni az iPon.hu oldalon, és emailben kapjátok majd meg! Kapunyitás 9:00 órától van, és várhatóan este 21:00 óráig tart a rendezvény!

Ha esetleg azonban nem jut neked jegy, akkor sem kell aggódni. A verseny döntőjét a helyszínről élőben közvetítik majd. Április 7-én délelőtt 10 órától estig tartanak majd a meccsek. 2 elődöntő, 1 bronzmeccs és maga a döntő. A stream az MSB Twitch csatornán nézhető majd.

„A LAN támogatója az iPon, így a jegyár 100%-át le tudjátok majd vásárolni az oldalon, illetve a helyszínen is lesznek nyeremények” – tette hozzá TheVR Jani.

A B3TON csapata egyébként azután jutott be a döntőbe, hogy április 3-án 2:0-ra megverték a KUKÁSOK csapatát. A verseny 4 döntőse persze még kérdéses, hiszen a verseny még zajlik. A B3TON tagjai: TheVR Jani, CSAB1, ANDRISOD, BLYYY és IBALLY.

Gamerland

Aki esetleg nem ismerné, a Gamerland egy videojáték-központ Budapesten, ahová bármikor lemehetsz a haverokkal játszani. Gigantikus terek, LED-fények, felfedezni váró faldizájn, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják. Van VR-játék, arcade, versenyszimulátor, bootcamp szoba és egy fociaréna is. Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Te ott leszel?

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

×