A Warzone Season 3 április harmadikán élesedett a szervereken. Ahogy azt sejteni lehetett, az első napok Rebirth Island körül forognak majd.

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, Warzone Ranked Rebirth-ön, új pályák, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone Ranked továbbra is Resurgence alapokra építkezik, ám immáron a visszatérő Rebirth Island ad otthont az összecsapásoknak. A Warzone fejlesztői már a frissítést megelőzően ismertettek néhány érkező módot, ám ezek sorrendje és megjelenési ideje nem volt ismert. Az első két szezon viszonylag visszafogottabb volt, remek kérdés, hogy a harmadik milyen lehet majd.

Egyértelműen Rebirth Island lehet majd a középpontban, hiszen a Loaded Resurgence és a Lockdown mód is ide érkezik majd. Remek kérdés, hogy a többi pályát mennyire hanyagolja majd el a fejlesztői gárda. A játékosok szerint a sima, Battle Royale móddal nem is nagyon törődik az Activision.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 3 első napjaiban

A fejlesztők a frissen publikált bejegyzésben leplezték le, hogy a Season 3 első hetében mire számíthatnak majd a játékosok. A fenti módokkal kell beérni az elkövetkezendő 1 hétben. A többi hét felhozatala egyelőre teljesen ismeretlen, manapság nem annyira bőbeszédűek a fejlesztők. Az alábbi módokkal érdemes tehát kalkulálni:

Warzone játékmódok 04.03 - 04.10.

Warzone játékmódok 04.03 – 04.10.

Ranked Play Resurgence

  • Trios (Rebirth Island)

Battle Royale

  • Solos, Duos, Trios, Quads (Urzikstan)

Resurgence

  • Solos, Duos, Trios, Quads (Rebirth Island)

Plunder

  • Quads (Urzikstan)

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes, ám váratlan módokkal nem jelentkeztek az Activision munkatársai. Nagy eséllyel ezúttal sem maradunk majd extra XP hétvégék nélkül, ahogy az is borítékolható, hogy kollaborációs / Camo módok is érkeznek majd a játékba.

Ezt láttad már?

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

×