A Gen V és a Sabrina hátborzongató kalandjainak sztárja, Chance Perdomo váratlanul, 27 éves korában elhunyt egy balesetben.

2024.03.31. – Mindig szomorú, amikor arról kell beszámolnunk, hogy egy fiatal feltörekvő hollywoodi sztár kénytelen végső búcsút venni családjától, barátaitól és rajongóitól. Sajnos most is szomorúan jelentjük be, hogy a Gen V (V generáció) sztárja,

Chance Perdomo 27 éves korában elhunyt.

Motorbaleset

„Nehéz szívvel osztjuk meg a hírt, hogy Chance Perdomo elhunyt egy motorbaleset következtében. A hatóságok szerint más személy nem érintett. A művészetek iránti szenvedélyét és csillapíthatatlan életkedvét mindenki ismerte, és ez azokban fog tovább élni, akiket a legjobban szeretett. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét, miközben szeretett fiuk és testvérük elvesztését gyászolják” – írta a Variety a bejelentés alapján.

Chance Perdomo a Sabrina hátborzongató kalandjai című Neflix sorozatból is ismerős lehet, hiszen ő játszotta Sabrina varázsló unokatestvérét, Ambrose Spellmant, mind a 4 évadban. De sokan ismerhették Andre Anderson szerepében is, a The Boys spin-offjában, a Gen V-ben. A Gen V producerei nemrég közleményt adtak ki Perdomo halálával kapcsolatban, amelyben kijelentették, hogy „nem igazán tudják felfogni” a veszteséget, mivel „múlt időben írni róla nincs értelme”.

A Gen V 2. évadának forgatását, ami áprilisban kezdődött volna, határozatlan időre elhalasztották a színész hirtelen halála után.

Nyugodjon békében!

×