Lehetséges, hogy a Stranger Things 5. évada visszatekint majd az első évad eseményeire? Legalábbis ezt spekulálják a rajongók.

2024.03.30. – Szerintem is rendkívül bosszantó, hogy egy izgalmas sorozat új évadára sok-sok évet kell várni, és közben már ezt is elfelejtjük, hogy mi történt a legutóbbi részben. Nos, sajnos a Stranger Things 5. és egyben befejező évadára is még várni kell, de szerencsére már javában készül. Ennek köszönhetően mostanában néhány forgatási fotó is megjelenik, bizonyítva, hogy izgalmas összecsapásokra számíthatunk. Persze nincs olyan képmegjelenés, ami ne késztetné a rajongókat arra, hogy elkezdjenek találgatni.

Új forgatási képek

A sorozat társalkotójának, Ross Duffernek egyik friss posztjában Noah Schnapp Will Byers szerepében látható, és sokan úgy gondolják, erről érdemes beszélni. Először is a poszt egyik felirata, a „Boldog születésnapot Will!”, egy poén a fandomon belül. Azonban az igazi fejtörést a bejegyzés második képe okozza, amin Will látható, az első évadban megismert búvóhelyén. Ott fekszik… saját maga mellett?

A képen tehát az idősebb Will a földön fekszik egy kisfiú mellett, aki pontosan úgy van öltözve, mint Will a sorozat első évadában. A kommentekben ez rengeteg érdekes találgatást eredményezett. Lehet, hogy ez egy álom? Egy visszatekintés? Vecna trükkje? Nézd meg te is, és írd le, hogy mit gondolsz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ross Duffer (@rossduffer) által megosztott bejegyzés

Milyen lesz a Stranger Things vége?

„Merész kijelentést teszek” – mondta David Harbour tavaly a ComicBook.com-nak. „Minden évben úgy érzem, hogy a sorozat egyre nagyobb és izgalmasabb lesz. A mi felelősségünk, hogy az utolsó évadban igazán oda tegyük magunkat. Ha nem így lesz, elfogadom a rajongók dühét. Írjatok petíciókat. Rajta, csináljátok. Mert én jövő héten elindulok, és beleadok mindent ebbe a dologba. Olvastam a forgatókönyvet, és szerintem elképesztő lesz. Itt az idő. Olyan finálét adunk, amit elvárnak tőlünk, és amit én szeretnék.” 

A Stranger Things várhatóan 2025-ben tér vissza az utolsó évaddal. Te már várod?

Ezt láttad már?

Odafigyelj, ha torrentezel! – Ezekkel a játékokkal terjesztik a legtöbb vírust

 

×