5000 bétakulcsot osztanak szét egy ígéretes biopunk taktikai FPS játékhoz, amiben te és barátaid is mutánsokká válhatnak.

2024.03.29. – Úgy tűnik, hogy 2024 nem lesz mentes a multiplayer FPS játékoktól, már csak azért sem, mert többek között a Helldivers 2 bebizonyította, hogy van erre igény. Talán kevesen tudják, hogy a Steam bugyraiban meg lehet találni egy olyan készülő játékot, ami a 80-as éveknek tiszteleg ugyan, de igen izgalmas harcokat ígér. Az Ascendant egy egész ügyes biopunk őrület, egy PvPvE lövöldözős játék, csapat-alapú taktikai FPS, amiben a csapatodnak nyersanyagokat kell kinyernie, miközben persze minden meg akar titeket ölni. Az alapfelállás ismerős lehet, de azért van némi csavar. A játákot most te is ingyen kipróbálhatod, ha szerencsés vagy.

Az Ascendant zárt bétája április 5. és 6. között zajlik, és 5000 bétakulcsot osztanak szét a jelentkezők között.

Ascendant

Mit is kapsz most akkor, ha kipróbálod ezt a bétát? Nos, ahogy írtuk, itt is csapatban kell majd harcolnod egy 80-as évekbeli biopunk világban, tele nagy robbanásokkal és élénk neon-skinekkel. A bétában a Capture the Flag egy másfajta változatát játszhatod, amiben biomagokat kell eljuttatni a bázisra, miközben el kell kerülni a másik csapat lövéseit és a pályán bolyongó mutáns gyíkok és óriáscsigák haragját. Persze itt is vannak képességek, amikkel jobban lehet aprítani.

Béta

Az biztos, hogy ez a multiplayer játék rengeteg érdekességgel kecsegtet, rengeteg játékmódot terveznek, sőt még a szörnyek felett is át lehet venni az irányítást. Ha azonban nem vagy benne biztos, hogy jó játék lehet, van lehetőséged kipróbálni. A fejlesztők most 5000 ingyenes béta kódot osztanak ki azok között, akik jelentkeznek. Nem árt azonban sietni, mivel hamar elfogyhat az 5000 kód.

Kattints ide és regisztrálj!

Szólj, ha sikerült kipróbálni a játékot, várjuk a beszámolókat!

Ezt láttad már?

Odafigyelj, ha torrentezel! – Ezekkel a játékokkal terjesztik a legtöbb vírust

×