Előbbiből a Spacer’s Choice Editiont vágják hozzád – szóval nagyon vonzó ingyenes ajánlat, amivel nemsokára élhetsz is, nem kell sokat várni.

Gábor János

2024.03.29. – Nem is indulhatna jobban a tavasz második hónapja: összesen közel 30.000 forintot spórolhatsz az Epic Games következő ingyenes ajánlatával, ami rögtön egy lopakodós akció-kalandjátékot és egy ikonikus sci-fi RPG lövöldét tartogat.

Thief

A 2014-es videojáték kritikai megítélése vegyes volt: dicséretet kapott a hangulatáért, a lopakodó játékmenetéért és a Garrett hangját kölcsönző Stephen Russell teljesítményéért. Kritizálták ugyanakkor a lineáris pályatervezés és a mesterséges intelligencia hiányosságait, illetve a befejezetlennek ható finálét. Ettől függetlenül közfelkiáltással nagyon szórakoztatónak, hangulatosnak és stílusosnak ítélte az IGN, a GameSpot vagy például a Polygon is. A történet egy sötét fantasy, ami viktoriánus, gótikus és steampunk elemeket ötvöz. Ilyen közegben kell Garrett, a mestertolvaj bőrébe bújnod.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition

Ezt a változatot mind a kritikusok, mind pedig a játékosok kedvezően fogadták, amit a játékmenet javításai, a frissített grafika és a tartalom bővítése miatt érdemelt ki. Amit sokan fájlaltak, az a magas ár volt, de éppen ez az, amivel az Epic Games akciójában nem kell majd törődnöd, hisz’ ingyenes lesz! A történet a Halcyon kolóniában játszódik, ahol mindent átitat a cégek kapzsisága, a korrupció és a társadalmi egyenlőtlenség. Kaotikus állapotok vannak, és csak rajtad múlik, hogy ebben a remek RPG-ben felfedezd az igazságot az események mögött, és eldöntsd, hogy hogyan akarsz részt venni a kolónia sorsának alakításában.

A Thief 7130, míg a The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition alapjáraton 22.490 forintba kerül. Éppen ennyit nem kell majd kifizetned értük az Epic Games Store-ban, ha kibírod április 4-e 17 óráig. Akkortól egy teljes héten át ingyenes és örökre megtartható lesz, mind a kettő játék.

Addig ez ingyenes az Epic Games Store-ban:

Csodás metroidvaniára csaphatsz le INGYEN – 5500 forint helyett

×