A Call of Duty: Modern Warfare 3 megint teljesen ingyen játszható lesz pár napig, a zombis módok és a multiplayer is szabadon pörgethető.

2024.03.28. – Tudom, hogy mindenki nagyon várja már, hogy végre hatalmas játékmaratont tartson a Húsvét miatt igazán hosszúra sikerült hétvégén, de sajnos az, aki ingyen akar játszani a Call of Duty Modern Warfare 3-al, az csalódni fog. Az Activision ugyanis bár valóban indít ingyenes időszakot, valamivel csak a Húsvét után lesz lehetőségünk pörgetni. Sebaj, legalább még izgalmasabb lesz az április eleje és még a locsolkodás sem szól majd közbe.

Ingyenes időszak

A Modern Warfare 3 ingyenes időszaka most is azt jelenti, hogy néhány napon keresztül ingyen léphetünk be a játék multiplayer és zombis módjaiba. Szóval ez nem vonatkozik a kampányra, és az időszak után ismét fizetős falba ütközünk. A jó hír viszont az, hogy az ingyenes időszak pont a Season 3 frissítés után indul, ami április 3-án érkezik. Szóval a frissen bekerülő újdonságokat is lesz lehetőségünk kipróbálni.

A következő nagy frissítés a Call of Duty szokásos 6v6-os játékmódjához 4 új pályát ad, sőt visszatérnek olyan klasszikus módok, mint a Capture the Flag és a One in the Chamber. Lesznek új játékmódok is, mint a Minefield, na meg új fegyverek, eventek és sok más. Ha az ingyenes időszak alatt megtetszik a dolog, később kedvezményesen meg is veheted majd a játékot – írja a GameRant.

Április 4. és április 8. között minden platformon ingyen játszható a Modern Warfare 3 multiplayer és zombis módja.

Az ingyenes időszak alatt a multiplayer hat 6v6-os pályát tartalmaz, köztük ott van a Das Haus, a Stash House, a Rust és a Season 3 Emergency. Ezek a pályák öt játékmódban lesznek játszhatók, köztük a visszatérő Capture the Flag módban. Hozzáférhetünk a Hordepoint módhoz is, ami egyfajta hibridje a hagyományos multiplayernek és zombinak. A Hordepointban két hatfős csapat küzd a standard Hardpoint módban látott helyekért, azonban a zombik elkezdenek spawn-olni, amit elérjük a pontot. A zombik mindkét csapatot megtámadják.

A Warzone is jelentős mennyiségű tartalmat kap a Season 3-mal, szóval érdemes lehet azt is pörgetni. Ne feledd: április 4-8!

Ezt láttad már?

Akkora szintet léphet az Xbox, amekkorát a PlayStation valószínűleg sosem fog

×