A sonka + szíverősítő kombó mellé egy kis ingyenes Cyberpunk 2077-et is kapnak húsvétra az Xbox és PlayStation játékosok.


Bódi Dániel

2024.03.25. – Alantas csellel nyúlná le a játékosok pénzét a CD Projekt RED! – ezt a címet is adhattam volna a cikknek, hiszen a lengyelek terve teljesen egyértelmű, abszolút átlátszó, már-már direkt, úgy pedig tagadni is kár volna. Drága barátaink ugyanis a húsvéti locsolópénzedre pályáznak, amit kemény szíverősítő vedeléssel, piros arannyal díszített tojásos-sonkás szendvics zabálással, és nyilvánvalóan büdös kölni fújkálásával keresel majd meg pár nap múlva.

Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy manapság még ki, miért, vagy mennyien járnak locsolkodni, de ahol tartják ezt a hagyományt, ott egészen biztosan elő fog kerülni a pálinka, a torma, a csokinyuszi és az ötszázas. Mondjuk elég nagy locsolóval kell útnak indulnod, mert ha mindenhol 500 forintot (plusz némi elemózsiát és 80-as páleszt) kapsz jussul, akkor 40 házba kell becsöngetned ugyanazzal a locsolóverssel, ha a húsvéti lóvéból akarod fedezni a Cyberpunk 2077-et.

Olyan pedig nem lesz, hogy nem fogod megvenni: a CDPR ugyanis most pár napig ingyenessé teszi PS5-ön és Xbox Series konzolokon, és mivel én már túl vagyok rajta, ezért bátran állíthatom, hogy el fog kapni annyira a gépszíj, hogy akard a folytatást. Persze alapesetben a március 28. és április 1. közötti ingyenes napokon ki is lehetne játszani, de mivel 5 órás a limit, kénytelen leszel pénzt költeni, ha minden ízében, zegében és zugában fel akarod fedezni Night City-t.

Ha viszont megvárnál egy akciót – merthogy olyan is szokott lenni, méghozzá elég gyakorta, akkor sincsen baj, mivel ha egy hét, egy hónap, vagy egy év múlva is pontosan onnan folytathatod a sztorit, ahol a próbaidő lejártakor abbahagytad. A cikk írásának pillanatában sajnos egyik platformon sem jóáras a Cyberpunk, ha viszont a folytatás mellett döntesz, akkor érdemes inkább az Ultimate Editiont választani, mert abban az alapjáték mellett az igen masszív Phantom Liberty kiegészítőt is megkapod.

Ezt is olvasd el:

13 zseniális videojáték, amit fantasztikus élmény többször újrajátszani

×