2 millió GTA $-t osztogat a Rockstar Games némi baráti csevejért cserébe. Elég jó üzletnek tűnik.


Bódi Dániel

2024.03.22. – Éjjel-nappal a GTA Online-on lógsz? Van véleményed róla? Összefüggő mondatokban el is tudod mondani? Ha mindhárom kérdésre egy jó kövér IGEN a válasz, akkor valószínűleg épp utánad kutat a Rockstar Games – de lehet, hogy már meg is talált.

Érdemes lesz hát feltúrni az emailes ládádat, hátha már kaptál egy üzenetet, amiben a fejlesztők egy körülbelül egyórás beszélgetésre invitálnak. Ilyet nem kap akárki, csak akiről a Rockstar úgy véli eleget játszott a GTA V online szegmensével ahhoz, hogy érdemi visszajelzést adjon arról nekik. De mivel a Rockstarnál is jól tudják, hogy az idő pénz, fizetnek is azért az órácskáért, méghozzá dollárban. A dollárok viszont ez esetben tényleg gurulni fognak:

a kiválasztott játékosok ugyanis a GTA Online-ban fogják megkapni mint GTA$, és nem is keveset,  2 millió, azaz kétmillió GTA$ lesz a beszélgetés után járó fizetség.

A casting viszont biztosan nagy, ugyanis ahhoz, hogy eljussunk a kétmilliós beszélgetésig ki kell tölteni egy kérdőívet is, ami alapján tovább szűkítik a kört. Természetesen ezt sem ingyen: a kérdőívekért a játékosok 250.000 GTA$-t kapnak. Arról viszont csak elképzeléseink lehetnek, hogy pontosan milyen kérdéseket fognak feltenni az online beszélgetés során és miért: valószínűleg a Rockstar a GTA VI egyjátékos kampánya mellett gőzerővel kalapálja a szupervárományos játék online részét, amit a játékosok visszajelzései alapján fognak tökéletesíteni. Ezt persze majd csak 2025-ben fogjuk meglátni, amikor elvileg megjelenik Xbox Series és PS5 konzolokra.

Ja, és ezt az emailt keresd:

Kép: Reddit – viauser

Ezt is olvasd el:

Miért kerül 394.000 forintba egy mocsok SZAR játék a Steamen?

×