A Warzone fegyverei rengeteg tulajdonsággal rendelkeznek. Az egyik legfontosabb ezek közül a TTK, azaz az ellenfél leterítéséhez szükséges idő.

2024.03.25. – A Warzone új korszakba lépett át 2023 decemberében. A fejlesztők integrálták a Modern Warfare III legtöbb újítását, így bizony a fegyvereket is. Az első hetekben, hónapokban egyértelműen csak a MW III fegyverek jöhettek szóba, manapság azonban néhány MW II is felbukkan a listákon. Csakúgy, mint a többi multiplayer lövöldében, úgy bizony a Warzone-ban is fontos statisztika a fegyverek TTK értéke. A TTK a Time-To-Kill rövidítése, azaz azt határozza meg, hogy egy fegyver milyen gyorsan öli meg az elé kerülő ellenfelet.

A TTK értéket több módon is ki lehet számolni. Más értéket kapunk, ha csak testlövéseket, ha csak fejlövéseket vagy épp ezek keverékét mérjük. Az utóbbi adhat talán reálisabb képet, hiszen az esetek kis részében sikerül minden fejlövést sikerrel abszolválni. Az azonban már sokkal valósabb jelenet, amikor egy jól sikerült fejlövés után testlövésekre törekednek a játékosok. Minél alacsonyabb a TTK érték, annál gyorsabban öl az adott fegyver. Nem túl bölcs dolog csak a TTK értékre hagyatkozni, de mindenképp érdekes lehet, hogy mely fegyverek remekelnek ebben a legjobban. Szerencsére az elmúlt napokban a CharlieINTEL csapata éppen ezeket a fegyvereket kutatta fel.

Ezek a Warzone leggyorsabban ölő fegyverei

Nerfek ide vagy oda, továbbra is kimagaslik pár fegyver a közelharci szereplők közül:

  1. RAM-9
  2. HRM-9
  3. WSP-9
  4. AMR9
  5. Striker 9

Jól látható, hogy nem meglepő módon mindegyik fegyver az SMG kategóriát erősíti. A daragépek közelharcokban valóban remekelnek, szinte lézerként darálják le az eléjük kerülő ellenfeleket. Nézzük is, hogy milyen kiegészítőkkel érdemes felvérteznünk a leggyorsabban ölő SMG-t, a RAM-9-et.

Leggyorsabb TTK RAM-9 Warzone loadout

Warzone RAM-9

Warzone RAM-9

  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash Hider
  • Barrel: FSS Imperator Light Barrel
  • Rear Grip: Retort 90 Grip Tape
  • Magazine: 50 Round Mag
  • Stock: Ultra-Light Stock Pad

Ha a távolabbi célpontok kerülnek sorra, akkor sincs ok az aggodalomra. Itt már egyértelműen az AR, LMG vagy épp BR fegyverek győzedelmeskednek. A lista egészen pontosan a következő:

  1. Bruen Mk9
  2. RAM-7
  3. SVA 545
  4. Pulemyot 762
  5. Holger 556

Leggyorsabb TTK Bruen Mk9 Warzone loadout

Warzone Bruen Mk9

Warzone Bruen Mk9

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: 23″ XRK Horizon V2
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 60 Round Mag

Jelenleg tehát a Warzone leggyorsabb párosa a Bruen Mk9 és a RAM-9. A TTK azonban nem minden, hiába remekel ilyen téren az adott fegyver, ha közben esélytelen megtartani. Ennek köszönhetően pedig csak elméleti előnyről beszélhetünk a játékosok jelentős részére levetítve. Szerencsére erről most nincs szó, hiszen mind a Bruen, mind pedig a RAM-9 viszonylag kellemesen kezelhető opciónak számít. Ennek megfelelően bátran beilleszthetőek a loadoutokba, de ha valamiért nem szimpatikusak, akkor a fenti ötös listákból is lehet még szemezgetni.

Ezt láttad már?

Rá vagy kattanva, kezedhez nőtt a mobil? – Ezekkel jöhetsz le róla

 

×