A Valorant fejlesztői március 24-én leleplezték a játék legújabb ügynökét. Úgy tűnik, hogy még a lelövésével sem lehetünk biztosak a dolgunkban.

2024.03.25. – Az elmúlt napokban rendezték a Valorant Masters madridi eseményét. A játék legjobb csapatai eshettek egymásnak a spanyol városban, hogy eldőljön, melyik éppen a legjobb alakulat. Ahogy az lenni szokott, a Riot Games ezúttal is úgy alakította a szálakat, hogy az új Valorant ügynök bejelentése pont a döntő napjára essen. A marketinghadjárat már hetekkel ezelőtt elindult, a játékosok Twitteren és Valorantban is különböző jelekkel, utalásokkal találkozhattak. Aztán az adatbányászoknak köszönhetően az is hamar kiderült, hogy a Clove nevet viseli majd magán a karakter. A legkritikusabb pont, azaz a képességek listája azonban március 24-ig teljesen ismeretlen volt.

Íme a Valorant új ügynöke, Clove

Clove egy skót származású, agresszív Controller karakter. Ennek megfelelően a képességei is ezt a posztot erősítik.

  • Ruse (E): A képesség segítségével gyakorlatilag füstöket helyez el a pályán, leginkább Brimstone képességéhez lehetne hasonlítani. Ami azonban új ízt adhat, az az, hogy akár halál után is használhatja a karakter ezt a képességet.
  • Meddle (Q): Egy gránáthoz hasonló tárgy, mely a hatókörébe kerülő játékosokat decay effekttel látja el, azaz ideiglenesen csökken a HP-juk.
  • Pick-Me-Up (C): Reyna képességéhez hasonló ez a képesség. Az ellenfél megölése esetén némi extra HP-ra és mozgási, lövési sebességre érdemes felkészülni.

  • Not Dead Yet Ultimate (X): A karakter megölése után visszatérhet az élők sorába az ultimate képesség segítségével. Ha sikerül ölnie vagy assistot bevinnie az időzítő alatt, akkor teljes mértékben visszatérhet az élők közé, ha nem, akkor ismét megöli a játék.

Ezekre a képességekre érdemes tehát készülni. Az új Valorant ügynök napokon belül megérkezik, az európai játékosok március 27-én, a délelőtt órákbra várhatják a frissítést.

Ezt láttad már?

Rá vagy kattanva, kezedhez nőtt a mobil? – Ezekkel jöhetsz le róla

×