A Counter-Strike 2 Major alatt több bug is napvilágot látott. Úgy tűnik, hogy az egyikre még a Valve sem tud érdemben reagálni.

2024.03.25. – Március utolsó napjaiban is javában zajlik még a Counter-Strike 2 első nagy eseménye. A Koppenhága városában megtartott Major lassan a végállomásához ér, március 28-tól a legjobb 8 csapat esik majd egymásnak. A hazai felhasználók különösen örülhetnek, hiszen a MOUZ, így Torzsás ‘torzsi’ Ádám is a TOP 8 között várja a következő mérkőzést. Március 29-én, péntek este a G2 gárdájával csapnak össze. A tét nem más, mint a TOP 4 és a potenciális döntő lehetősége, érdemes lesz követni a meccset.

A Major kezdeti időszakában a játékosok és a nézők találkozhattak egy többeket érintő buggal. Ekkor Vertigo pályája nyelte ela játékosok által eldobott C4-et, melyet még aznap javítottak is a Valve munkatársai. Ahogy sejteni lehetett, a következő fordulóra is maradtak még érdekes anomáliák. A szimpla kifagyásokat ezúttal sem úszták meg a játékosok, Jame talán az egyik legkritikusabb körben esett ki a szerverről. Nem ez volt azonban az egyetlen idegesítő hiba a Virtus.Pro és a G2 meccsén.

Anubis idegesítő hibáját nem tudják kijavítani a Counter-Strike 2 fejlesztői

Legyen szó akár profi, akár amatőr játékosokról, a fenti Twitter üzenetben látható jelenségbe sokan beleszaladtak már Anubis pályán. A karakter képtelen felugrani az A lerakó magasabban elhelyezkedő pontjára, majd ezt követően a karakter animációja és mozgása is rendellenesé válik. Ez természetesen a mozgást és a lövést is megnehezíti.

A Counter-Strike 2 fejlesztői már Redditen kérnek segítségétet

A Counter-Strike 2 fejlesztői már Redditen kérnek segítséget

A dolog érdekessége, hogy a Valve régóta tud erről a Counter-Strike 2 hibáról, ám nem tudják kijavítani. Állításuk szerint nem tudják reprodukálni az eseményt a saját tesztszervereiken, így bizony az okok kinyomozása is várat magára. Az elmúlt napokban már Redditen is a játékosok segítségét kérték, talán az elkövetkezendő hetekben sikerül kinyomozniuk a hiba okát.

Ezt láttad már?

A Grand Theft Auto-sorozat 6 legeslegunalmasabb küldetése

×