A Helldivers 2 új problémájára hamarosan érkezik egy megoldás, de addig az Arrowhead azt tanácsolja a játékosoknak, hogy kerüljék el ezeket a fegyvereket.

2023.03.22. – Ha most nálad is nagyon pörög a Helldivers 2, akkor jobb ha tudsz róla, hogy van némi gond a játékkal, szóval nemrég a fejlesztők mindenkit figyelmeztettek. A szabadság terjesztése az egész galaxisban nagy feladat, és mint kiderült, nem könnyű az Arrowhead fejlesztőinek dolga sem. Vannak a játékban ugyanis olyan problémák, amiket nem könnyű javítani, ilyen például a crossplay barátfelkérés is. A legutóbbi frissítés után pedig sokan játékfagyással küzdenek, aminek most kiderült az oka!

Úgy tűnik, egyes fegyverek okozzák a játék kifagyását.

Fagyás és fegyók

A fejlesztők nemrég a Helldivers 2 hivatalos Discord oldalán közölték, hogy rájöttek, mi okozza az állandó kifagyást. Bár már dolgoznak a probléma javításán, a következő frissítésig mindenkit arra kérnek, hogy kerüljék egyes fegyverek használatát, mivel valószínűleg azoknak köze lehet a problémához.

„Nem javasoljuk az Arc Thrower, az Arc Shotgun és a Tesla Tower használatát, mivel úgy tűnik, hogy ezek kapcsolatban állnak a problémával. Ezek a fegyverek mind elektromos sebzést okoznak, és valószínűleg ez a játék fagyási problémáinak gyökere” – írták.

Ha minden igaz, a probléma megoldása a jövő hét elején várható, legalábbis a bejelentés szerint. Bár nem kell túl sokáig várni rá, a hétvégén annyira nem tanácsos az elektromos fegyvereket használni. A jó hír, hogy rengeteg más fegyver is van a játékban, amivel ki lehet bírni addig. Jó hétvégét!

Ezt láttad?

Tízből nyolc magyar lóg a közösségi hálón – ez biztosan normális?

×