A Warzone fejlesztői nem vitték túlzásba a játékmódok cseréjét. A Lockdown sokaknak hiányzik, ám még mindig nem tér vissza.

2024.03.20. – Március hatodikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második, közös szezonjának Reloaded frissítése. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, új Fortune’s Keep POI, új MW III pályák és megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Season 2 elején bemutatkozott Warzone Ranked ezúttal a Battle Royale mód helyett Resurgence alapokra építkezik, ez nagy eséllyel ebben az érában már így is marad. Remek kérdés lehet továbbra is, hogy milyen játékmódokra számíthatnak az elkövetkezendő napokban, hetekben a játékosok. Az első szezon viszonylag visszafogottabb volt, a Season 2 kicsit már sokszínűbb.

Az ünnepi időszak adta magát, hiszen a fejlesztők több, remek móddal is készültek akár a Warzone, akár a Modern Warfare III játékokban. Január azonban nem tartogatott nagy meglepetéseket. Vondel és Ashika is aktív szerepet töltött be, mostanra pedig négy pályából is szemezgethetnek a Warzone játékosok, bár Ashikát már hetek óta nem látta senki. A korábbi, fejlesztői információk alapján Rebirth Island is visszatér majd a battle royale játékmódba, tovább fokozva az izgalmakat. A pletykák Season 3 debütálásokról szólnak, ám ezzel kapcsolatos fejlesztői információ ez idáig nem érkezett.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 2 Reloaded harmadik hetében

A fejlesztők nem is olyan rég egy Twitter/Blog bejegyzésben leplezték le, hogy a Season 2 Reloaded harmadik hetében mire számíthatnak majd a játékosok. A fenti módokkal kell beérni az elkövetkezendő 7 napban. Ahogy az lenni szokott, ezúttal is csütörtök este, 19:00 órakor frissül majd a playlist. 

Az alábbi módokkal érdemes tehát kalkulálni március 21. és 27. között:

Ranked Play Resurgence

  • Trios (Fortune’s Keep)

Battle Royale

  • Solos, Duos, Quads (Urzikstan)
  • Trios (Vondel)

Resurgence

  • Solos (Vondel)
  • Duos (Ashika Island)
  • Trios (Fortune’s Keep)
  • Quads (Urzikstan POI Rotation)

Lockdown

  • Quads (Urzikstan)

Mixed BR

  • Quads (Urzikstan)

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes és Ashika szigete is visszatért, ám váratlan módokkal nem jelentkeztek az Activision munkatársai. Könnyen lehet, hogy a szezon még tartogat meglepetéseket, hiszen kollaborációs eseményeknek sem leszünk híján, ám erre egyre kevesebb az esély.

Ezt láttad már?

Jó a kapás: a 7 legélvezetesebb horgászjáték, amit kifoghatsz

 

×