Egy modder két modot is kiadott a The Witcher 3: Next-Genhez, ami a főszereplők arcát a Netflix sorozatban megismert arcra cseréli.

2024.03.18. – Bár a Netflix sorozat valóban fokozta a népszerűséget, a The Witchert talán a videojátékok miatt szeretik a legtöbben. Főleg a The Witcher 3 volt az, ami igazán nagy sikert ért el, aminek az eladásait még a sorozat megjelenése is megdobta. A játékot persze azok is nagyon szeretik, akik imádnak módosítani, így most már olyan eszközök is letölthetők, amivel a Netflix sorozat szereplőinek arcával játszhatunk.

Jó kis modok születtek

Szóval, ha valaki úgy gondolja, hogy szerette a Netflix Witcher sorozatának szereplőit, most beépítheti őket a játékba. Létezik már ugyanis olyan mod, amivel Geralt pontosan úgy néz majd ki, mint Henry Cavill. Az UburUbur nevű modder alkotása persze nem csak az teszi lehetővé, hogy a főszereplőt átalaskítsuk. Mostantól Ciri úgy nézhet ki, mint Freya Allanra, Yennefer pedig Anya Chalotra fog hasonlítani. Sőt: egy olyan modot is beszerezhetsz, ami Triss Merigoldot Anna Shafferre alakítja.

A modok közül messze a legjobb persze Henry Cavillhez készült. Geralt pontosan úgy néz ki, mint Henry Cavill. Persze láttunk már korábban is hasonló modokat, de ezek most igazán jól néznek ki. Bár így most kicsit fura lesz Doug Cockle hangjával hallani a karaktert, de reméljük, jön majd egy AI hang-mod is, amivel Henry-t hallhatjuk. Jó lenne!

Ha már a The Witcher 3 Next-Gen-nél tartunk, érdemes megnézni további modokat is hozzá. Letölthetsz például egy nagyon klassz first-person modot, illetve ott van a Characters Reworked mod, ami több mint 100 karakter minőségén javít. Ne feledkezzünk meg arról a modról sem, amivel a legtöbb NPC-t megölheted. Aztán itt van a Witcher 3 Next-Gen Combat Redux Mod, amivel a játék nehezebb, mint valaha. Van egy modunk a Ray Tracinggel játszók számára is. Az RTX Mirrors Mod megfelelő tükröződéseket ad a játékhoz. A Netflix mod talán különösen hasznos lehet azoknak, akik nagyon sajnálják, hogy Henry Cavill a továbbiakban nem lesz Geralt a sorozatban.

Ezt láttad már?

Ezért a 15 kiváló játékért most egyetlen forintot sem kell fizetned

×