Az Elden Ring rajongók most igazán örülhetnek, ugyanis a DLC bejelentése után most az egyik legmenőbb kardot is megkaparinthatják maguknak.

2024.03.18. – Az Elden Ring toronymagasan minden médiumnál 2022 év játéka volt. A FromSoftwer open-world soulsike címe nemcsak struktúrájában újított, hanem történetével és tartalmával is maradandót alkotott. De hogy mennyire fantasztikus? A személyes példámmal szeretném bemutatni. A magazin újságírás egyik pozitívuma, hogy időről időre kapunk tesztpéldányt egy-egy játékból. Anno az Elden Ring is egy ilyen játék volt, aminek tesztelését az egyik munkatársam vállalta el. Én egyenesen kerültem a lehetőséget, ugyanis a Demon’s Souls óta nem nagyon tudott lenyűgözni egyetlen játék sem ebben a műfajban, így úgy gondoltam, hogy nem tudnám objektíven értékelni. Végül valamilyen úton-módon mégis hozzám keveredett a teszt lehetősége, az eredmény pedig lenyűgözött. Egy olyan ember, aki konkrétan ódzkodott a soulslike-tól több száz órát pakolt a játékba azért, mert egy kiváló játék volt. Nem a műfaj vonzott be, hanem a téma, a karakterek, a gördülékeny játékmenet és a kielégítő jutalmazás.

elden ring

Rajongás a legmagasabb szinten

Egy ilyen „eposz” sok mindent ki tud hozni az emberből. Sokan azért olvasunk könyvet, hogy az Elden Ringéhez hasonló világokkal megismerkedjünk és a részeivé váljunk. A tehetséges, kreatív rajongók sokszor a cosplay felé fordulnak, hogy ezt a fajta elmerülést új szintekre emeljék. Ám vannak, akik csak szeretnének a kedvenc világukból egy-egy ereklyét a lakásukba, hogy amikor a szemük ügyébe kerül a tárgy, kellemes emlékek villanjanak be. A Dark Moon Greatsword a játék egyik legikonikusabb fegyvere. Nagyon jól scale-el Intelligence-szel, Dexterity-vel és Strength-szel is, így sokak választása esett erre a fegyverre a végigjátszás során. Magát a kardot Ranni adja karakterünknek, ha elvisszük neki a Dark Moon gyűrűt.

A life-sized Dark Moon Greatsword from ‘ELDEN RING’ is being sold for $459
byu/Lonely-Freedom4986 inEldenring

 

Redditen Lonely-Freedom4986 nem is olyan rég posztolta, hogy elkészült a Dark Moon Greatsword valóságos replikája, ráadásul meg is vásárolható. Az árcédulára pedig nem írtak fel őrültnek tűnő összeget, 459 dollárért, vagyis körülbelül 167 ezer forintért már vihető is.

Ismerve a hardcore rajongókat és figyelembe véve azt, hogy a nyári DLC bejelentésének hype-ja még mindig nem ült el, nagy valószínűséggel gyorsan értékesítve lesz a menő relikvia.

Ezt olvastad már?

65.000 helyett 3600 forintért adják a két remek játéksorozat összes részét

×