A fejlesztő ezúttal azt erősítette meg, hogy az új játékban lesz fotómód. Brutálisan gyönyörű fotókkal demonstrálta funkciót. Ilyen lesz a Hellblade II.

Gábor János

2024.03.16. – A Ninja Theory megerősítette, hogy a Senua’s Saga: Hellblade II tartalmazni fog fotó módot. Ezt rögtön négy új screenshot kíséretében tette meg. Ha Te is várod a játék érkezését, aligha fognak csalódást okozni.

A Microsoft korábban azt is elárulta a játékról, hogy egyáltalán nem lesz fizikai kiadványa, amit a kiadó azzal magyarázott, hogy a PC- és konzolfelhasználóinak többsége ma is digitálisan vásárol, így a cég tulajdonképpen csak leköveti a nyilvánvaló trendet.

„A Senua’s Saga: Hellblade II egy szívből jövő cím lesz – az első Hellblade-hez hasonló hosszúságú játék, koncentrált narratívával, és csak digitálisan, 49,99 dolláros (kb. 18 ezer forintos) áron kerül forgalomba” – idézi Dom Matthewst, a Ninja Theory stúdió vezetőjét a VGC. Hozzátette: „ismét számíthathatunk pszichózis élményei által vezetett rejtvényekre, brutális, zsigeri harcokra és traverzális játékmenetre – ezúttal a 10. századi Izland zord, de gyönyörű tájain”.

A Microsoft tulajdonában lévő Ninja Theory stúdió a múlt hónapban jelentette be, hogy a Senua’s Saga Hellblade II május 21-én jelenik meg Xbox Series X|S-re és PC-re.

Ezt is olvasd el:

10 dolog, amit a Star Wars szégyentelenül a Dűnéből lopott

×