Megérkezett a Warzone Mobile utolsó előzetese, sőt azt is elárulták, milyen játékmódokat kapunk a megjelenéskor. Nem csak battle royale lesz.

2024.03.16. – Nincs már olyan messze, hogy a régóta várt Warzone Mobile hivatalosan is megjelenjen világszerte. Így szinte minden nap kapunk valami újdonságot a játékról, többek között a játékmódok listája és a legfrissebb előzetes is befutott. A Call of Duty: Warzone Mobile jelentős lépés a franchise számára, mivel olyan új funkciókat kínál, amik a régebbi Call of Duty Mobile-ban nem voltak elérhetők. Több mint egy évvel az eredeti bejelentés után, februárban végre megerősítették, hogy a mobiljáték március 21-én jelenik meg a világ minden táján, aminek talán legfontosabb eleme, hogy szinkronban lesz a jelenleg futó Modern Warfare 3-mal és Warzone 2-vel. Nem említve a közkedvelt Verdansk visszatérését. A Warzone Mobile korai verziója már egy ideje játszható volt bizonyos régiókban, ebből pedig már tudtuk, hogy pazar lesz a grafika.

Játékmódok

A Call of Duty oldalán nemrég közzétett posztban az Activision bemutatta a játékmódokat, amikre a rajongók március 21-én számíthatnak. A standard Battle Royale mód mellett, amibe egyszerre 120-an is beugorhatnak majd, egy Mobile Royale mód is érkezik, ahol sokkal jobb lesz a loot, több küldetés is lesz benne, és gyorsabbak lesznek a harcok is. Mindkét módot a Warzone klasszikus Verdansk pályáján játszhatjuk. Aztán jön a Rebirth Resurgence játékmód is, természetesen Rebirth Islanden, amiben bizonyos esetekben mindig visszatérhetünk a játékba. Persze nem csak BR lesz, hanem 6v6 játékmód is, Mosh Pit és Shoot the Ship módokban, olyan pályákon, mint Scrapyard, El Asilo, Hotel, Shipment és Shoot House. Még egyszer:

  • Battle Royale
  • Mobile Royale
  • Rebirth Resurgence
  • Mosh Pit (6v6)
  • Shoot the Ship (6v6)

Az Activision azt is kijelentette, hogy a játékmódok folyamatosan cserélődnek majd, ahogy minden CoD játékban. Jó hír, hogy amit mondjuk elérünk a normál Battle Pass-ban, azt a Mobile-ban is megkapjuk. Ez oda-vissza igaz.

Előzetes

Ha ez nem lenne elég, nemrég befutott a játék legfrissebb előzetese is, ami még tovább fokozza a hangulatot.

 

Ezt láttad?

Így néztek ki valójában? Történelmi személyekről készít portrét egy művész

×