A Modern Warfare III felhozatala hosszú időre letaszította a MW II alternatívákat a listákról. Úgy tűnik, hogy ismét éledezni kezdenek ezek Warzone-ban.

2024.03.15. – Az elmúlt időszakban sem kímélték a Warzone fejlesztői a fegyvereket. Januárban és februárban közel 10 frissítés formálta a metát, de a március 6-án élesedő Season 2 Reloaded sem volt sokkal kegyesebb. A játékosoknak szinte minden héten eltérő felhozatallal kell harcolnia a pályákon, mely néha már-már követhetetlen. Az új kliens első hónapjaiban kizárólag a Modern Warfare III fegyverek bizonyultak ütősnek, ám manapság már ez sem teljesen igaz. Egyre több Modern Warfare II tér vissza a Warzone rajongók kezébe, sok régi kedvenccel is összefuthatunk Urzikstan vagy épp Fortune’s Keep pályáin.

A Warzone tartalomgyártók és weboldalak folyamatosan monitorozzák az egyes fegyverek statisztikáit. Szükség is van erre, hiszen sok esetben a játékban leolvasható információk nem felelnek meg a valóságnak. A március 13-én élesedett Warzone update kapásból három ilyen leírást is javított. A küldetések és az „ajánlott” kategória még mindig a MW III fegyverek felé terelgethetik a figyelmet, ahogy az új ajándékokat is erre kapják a játékosok.

Ez a Warzone AR ismét remek választás lehet

Az ajánlást ezúttal is WhosImmortalnak köszönhetjük, aki az egész felhozatalt vizsgálta. A fenti videóban akadnak még remek loadoutok, ám egy igazán elnyerte a szakértő figyelmét. Ez pedig nem más, mint a jó öreg FR Avancer. A sokak által szinte már-már lenézett AR az elmúlt időszakban konkrét buffokat is kapott, a többi fegyver gyengítésének köszönhetően pedig még ütősebb választás. A TTK értéke remek, a visszarúgása könnyedén tartható, miközben a mobilitással sincsenek problémák. Távoli célpontok esetében nem biztos, hogy annyira hatékony, ám közepes távolságokon és közelharcokban igazán remek alternatíva lehet. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem hagyott minket kiegészítők nélkül a tartalomgyártó, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: 435mm FR435 barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Magazine: 60-round mag

Érdemes minél előbb kipróbálni a loadoutot, hiszen sosem lehet tudni, hogy a Warzone fejlesztői mikor változtatnak a metán.

Ezt láttad már?

Ezért kár elvárni a konzoloktól 60 FPS-t – legalábbis egyelőre

×