A Season 2 Reloaded megjelenése után pontosan egy héttel új Warzone frissítés élesedett. Nézzük is, hogy mi változott március 13-án.

2024.03.13. – Március 6-án érkezett meg a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése, a Season 2 Reloaded. Akkor rengeteg újdonságot kaptak meg a játékosok, többek között új fegyverek és helyszínek is érkeztek mindegyik módba. A meta is átalakult, hiszen nerfek és buffok is tarkították a frissítést. Azt azonban sejteni lehetett, hogy a fejlesztők nem pihennek a Season 3 áprilisi startjáig. Az elmúlt időszakban is a szerdai, csütörtöki napok voltak kritikusak ilyen szempontból, ekkor érkezett a legtöbb frissítés a játékokhoz.

Ennek megfelelően a játékosok kiemelten várták a 17:00 és 19:00 közötti idősávot. Ezúttal sem kellett csalódniuk, hiszen március 13-án újabb csomagot adott ki a Warzone és Modern Warfare III játékokhoz a kiadó. Ahogy azt sejteni lehetett, a szokásos gyengítések ezúttal sem maradtak el. Ezúttal konkrét fegyvereket nem érintenek a változások, ám egyes Kiteket és tárgyakat igen.

A Cluster Mine is combos gyengítést kapott a Warzone fejlesztőitől

Az alábbi változásokra érdemes felkészülni:

  • Holger 556 – Ascent Lord Stock: A fejlesztők finomítottak a kiegészítő leírásán és statisztikáin, sokkal jobban megfelel a valóságnak. 
  • FR 5.56 – FR Sprinter & Recon Stock Pad: A fejlesztők finomítottak a kiegészítő leírásán és statisztikáin, sokkal jobban megfelel a valóságnak. 
  • Rival-9 – Trebuchet Brake Muzzle: Mostantól nem két JAK BFB kiegészítőt találhatunk a fegyvernél. A fejlesztők szintén finomítottak a kiegészítő leírásán és statisztikáin, sokkal jobban megfelel a valóságnak. 
  • Haymaker – JAK Maglift Kit: A fegyver mostantól jobban szór hipfire és tactical stance módokban a Kit használatakor.
  • Longbow – JAK Tyrant 762 Kit: Az ADS idő nőtt, illetve a 30%-os hipfire szórási bónuszt is elvették a kiegészítőtől, jobban szór majd ebben a tüzelési módban. 
  • Cluster Mines: Mostantól két Mine kell ahhoz, hogy leterítsen egy teljesen felpáncélzott játékost. Egy Mine csak az Armor Plate nélküli játékosokat viszi földre. 
  • Black Sites:  A korábbi 1% helyett immáron 5% a drop rate a Black Site kulcsokra.

A március 13-án élesedett Warzone frissítés tehát ezeket a változásokat hozta el, leginkább a Cluster Mine és a Haymaker – JAK Maglift Kit szenvedte meg.

Ezt láttad már?

Idióta vagy zseniális? – Sufnituning level over 9999, avagy hobbibarkácsok gamer székei

 

×