Nem kell sokáig várni, hogy ez a két játék ingyen letölthető és megtartható legyen – az egyik szó szerint jó fogás, a másik vizuális regénybe oltott RPG.

Gábor János

2024.03.15. – Az elsővel tutira bekapod a csalit, a másik meglepően erőszakos képregény hangulatú RPG. Az Epic Games két nagyon eltérő műfajú ingyen játékkal keresi a kegyeidet, de ilyen ajánlat mellett, hogy majdnem 12000 forint a zsebedben marad, mi mind a kettőre rápróbálnánk a helyedben!

Call of the Wild: The Angler™

Az Epic jóvoltából ingyen azoknak is érdemes kipróbálni, akik amúgy sem élőben, sem virtuálisan nincsenek oda a horgászatért, hisz’ remekül rámutat a természetjáró sport szépségeire és izgalmára. A theHunter: Call of the Wild alkotói már bizonyítottak, és ezzel a játékkal sem maradnak szégyenben, habár a Steamen kapott 6/10 nem a legacélosabb pontszám. Fontos viszont megjegyezni, hogy a játék komoly, például FPS-optimalizálási hiányosságokkal küzdött, amit azóta javítottak. A cím értékelése ezt követően meg is lódult, szóval aligha okoz csalódást. Tapasztald meg a horgászat szabadságát egy hatalmas nyitott világban, amit valós helyszínek ihlettek! Változatos és hangulatos környezetekben mehetsz horgásztúrára, csónakkal, terepjáróval vagy gyalogosan, és felfedezhetsz rejtett tavakat, helyi érdekességeket.

Invincible Presents: Atom Eve

Ez az első eredeti Invincible játék a The Walking Dead mögött álló Skybound Games alkotóitól. Robert Kirkman, Cory Walker és Ryan Ottley képregénye alapján Rossi Gifford rendező teremtett lenyűgöző művészi látványvilágot, a díjnyertes író, Jill Murray kreatív segítségével. Az Invincible Presents: Atom Eve Epic Games Store-ban is elérhető világa tele van szerethető karakterekkel – és a szexi szuperhősnek köszönhetően túlfűtött hangulattal. A brutalitása miatt persze 18+-os. Ha ez nem akadály, vágj bele ingyen Atom Eve kalandjaiba, vedd kezedbe a saját sorsod és oldd meg a rejtélyt, amivel kiegyensúlyozd a szuperhősökre váró veszélyt és felelősséget a mindennapi élet kihívásaival!

A Call of the Wild: The Angler 8280, míg az Invincible Presents: Atom Eve 3560 forintba kerül az Epic Games Store-ban, de, ha március 21-e este 5 órától csapsz le rájuk, akkor egy teljes héten át mindekettő ingyen vihető és megtartható.

Addig ezeket vidd az Epic Gamestől:

Ingyen osztogatják a zseniális Deus Ex: Mankind Divided-et

×