Ki látott már ilyet: Sydney Sweeney szexvideóit ígérik, de helyette senki sem kap mást, csak vírust.


Bódi Dániel

2024.03.13. – Bár Sydney Sweeney nem különösen szégyenlősködött a kamera előtt, az utóbbi napokban extra figyelem irányult a testi adottságaira, de legfőképp a melleire. Sydney Saturday Night Live-os szerepése nyomán a közösségi média emelkedett diskurzusaiban az elmúlt napokban arról vitatkoznak férfiak és nők egyaránt, miképp szexualizálta a film- és sorozatipar a fiatal színésznőt, aki korábban maga is beszélt már arról, hogy sokan nem a színészi alakításait, sokkal inkább a meztelen jeleneteit emlegetik fel – amiből akad néhány.

 

Bár nagy általánosságban érdemes lehet vitatkozni a női karakterek filmbeli ábrázolásmódjáról, ami nem mellesleg az elmúlt évtizedekben igen sokat változott, de ebben a konkrét esetben talán érdemes lehet Sydney-t kérdezni, hogy ő mennyire érzi hátrányosnak a melleire irányuló valóban érzékelhető férfi figyelmet. Bár a saját véleményük abszolút kinyilatkoztatása közepette erre nem sokan vették a fáradtságot, a kialakult helyzet legalább arra jó volt, hogy előcsalogassa az inceleket, akik egyre-másra kezdték el feltúrni a világhálót Sydney pikáns felvételei után.

Bár közülük aligha fogja bárki is végignézni az Eufóriát, de előrebocsátom, hogy egészen másfajta képek és videók reményében keresgélnek – pechjükre azonban valami egészen másra bukkanhatnak. Mint ugyanis a 404 utánajárásából kiderült, az incelek kanosságát megneszelve a hackerek is bedobták az idomokat, melyekkel nem a mezítelenül pajzánkodó Sydney Sweeney-t, hanem különféle vírusokat kapnak.

A 404 figyelmeztet: sehol az interneten nincs semmiféle Sydney Sweeney szexvideó.

Az ezt ígérő – és a közösségi médiában egyre inkább elszaporodó – linkek jellemzően egy másik oldalra és letöltőfelületre irányítják át a mit sem sejtő áldozatot, akit aztán mindenféle sztárról kiszivárgott szexvideót ígérő felugró ablakkal próbálnak eltéríteni. Aki bármelyiknek is bedől, annak vége: bár a vírusirtó szerencsés esetben megpróbálhat figyelmeztetni, aki erre sem hallgat, az szívhatja. Minden böngészőben tárolt személyes adat – akár jelszó a hackerekhez kerülhet – még mobilon is, rosszabb esetben teljesen átvehetik az irányítást az eszköz fölött. Szóval csak óvatosan a Sydney Sweeney-posztokkal, mert könnyen lehet, hogy nem azt kapja az ember, amire számít, esetleg vágyik.

Ezt is olvasd el:

Szóval így pisil-kakil, eszik és iszik a sith nagyúr, Darth Vader

×