A DIGI fél évig 50 százalékos havidíj-kedvezményt biztosít azoknak, akik előfizetnek a DIGINET 1000 csomagra. Az ajánlat a meglévő előfizetőknek is szól.

2024.03.09. – Az utóbbi időben nem kaptunk jó híreket a különböző előfizetéses szolgáltatások áraival kapcsolatban. Március 1-től például minden mobilszolgáltató megemelte az előfizetések árát inflációkövetés címén, az elmúlt év pedig több esetben is áremelésekről szólt. Szóval ebben a helyzetben nem árt tudni, hogy a DiGi most fél évig 50 százalékos havidíj-kedvezményt biztosít

a DIGINet 1000 FTTH díjcsomagra a mindenkori aktuális díjból.

Mindenkinek szól

Az új ügyfelek számára az igénybevétel feltétele a tizenkét hónapos hűségidő és az elektronikus számlázási szolgáltatás (e-Pack) vállalása. Az ajánlattal a DIGI már meglévő ügyfelei is élhetnek, amennyiben az internetelőfizetésük hűségideje lejárt, vagy a már meglévő telefonos és televíziós, illetve telefonos vagy televíziós szolgáltatásaik mellé a DIGINet 1000 FTTH csomagot választják, és 12 hónap hűségidőt és elektronikus számlázási szolgáltatást vállalnak. A DIGI új ügyfelei automatikusan WiFi 6 képes eszközt is kapnak az akció során.

12 hónap hűséggel és e-pack kedvezménnyel, az új DIGINet 1000 FTTH (1000/300 Mbit/s maximális sávszélességet kínáló optikai vezetékes) előfizetés az első hat hónapban féláron vehető igénybe a mindenkori listaárhoz képest díjmentes WiFi 6 opcióval. A WiFi 6 segít az egyre „okosodó” otthonok növekvő számú eszközeinek hatékony és gyors kiszolgálásában, az intelligensen megoszló sávszélességgel pedig egyszerre több készüléken élvezhető a gyors WiFi.

A DIGINet 1000 FTTH kedvezményes csomagja 2024. április 15-ig érhető el. Erről bővebben a DiGi oldalán lehet olvasni. Fontos, hogy a kedvezményes ajánlat kizárólag a DIGI optikai (FTTH) technológiával kiépített szolgáltatási területein érvényes.

Egy internet-teszt eredménye alapján a DIGI vezetékes hálózata a leggyorsabb

A DIGI tájékoztatás szerint a vezetékes hálózata első helyezést ért el a felhasználói méréseken alapuló nPerf sebességteszt-statisztika összesítésében. A francia cég 2023. januárja és decembere között végzett felmérése alapján a DIGI a letöltésben (306,93 Mb/s) és a feltöltésben (159,8 Mb/s) is a leggyorsabb átlagos sebességgel és a legalacsonyabb átlagos válaszidővel (15,63 ms) működött, így összesítésben a leggyorsabb, illetve a legjobb teljesítményű vezetékes hálózatot kínálta 2023-ban Magyarországon.

Ezt láttad már?

10 dolog, amit a Star Wars szégyentelenül a Dűnéből lopott

×