Olyan ordenáré dolgokat művelnek a Cybertruck vevői, hogy abból még baja lehet a márkának. Hiába, észt ezzel a kocsival se osztogatnak.

Gábor János

2024.03.09. – Nem elég, hogy a rozsdamentes kocsi rozsdásodik, még az is kiderült a Tesla Cybertruckról, hogy kifejezetten sok hülye vásárolja. Nagy bajba kerülhet a gyártó, ha az eleve nyögvenyelősen piacra került kocsiról híre megy, hogy „senki se normális, aki ilyet vesz”. Na nem feltétlenül azért, mert annyira sok hibája lenne, hanem azért, mert mintha 50 pontot esne tőle egyesek IQ-ja. Ennek

egyre több fotós és videós bizonyítéka is van a közösségi médiában. Szeretni fogod őket. Elon Musk viszont nagyon nem.

A Cybertruck egyelőre félresikerült próbálkozásnak tűnik a Tesla számára. Már a cégtulajdonos sincs oda érte: egy befektetőknek tartott korábbi eseményről – amikor még bizonytalan volt, hogy egyáltalán piacra kerül-e a terepjáró – kiszivárgott, hogy Musk azt mondta, ezzel a kocsival „megástuk a saját sírunkat”. Végül több évnyi késlekedés, meghiúsult ígéretek és színpadi bakik után a pickup az emberekhez került. És lehet, hogy éppen ez lesz a veszte. Az alábbi jeleneteket látva talán mindenki úgy látja a Tesla székházában, hogy jobb lett volna meghagyni a Cybertruckot egy látványos koncepcióautónak, amit csak bemutatókon hordoznak körbe.

Sok influencer (vagy mi) ezek közül nyilván a tartalom kedvéért ökörködött, de a mutatványok tényleg bohózatba hajlanak. Volt, aki fegyverrel lövöldözött a járműre, más olyan helyre hajtott vele, ahová nagyon nem szabadott volna – és ennek persze baleset vagy röhejes elakadás lett a vége, de a legnagyobb idióták valószínűleg azok a Cybertruck sofőrök, akik saját esztétikai megoldásokkal egészítették ki az amúgy is hivalkodó dizájnt, és teszik ezt egészen gusztustalan végeredménnyel.

Íme a Cybertruck tulajdonosok első néhány hónapjának néhány igazán kínos pillanata

What would you guys do if someone did this to your brand new Cybertruck?
byu/bustdowns incybertruck

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ramsey Ackad (@ramseyackad) által megosztott bejegyzés

Sometimes you get the bull, other times you get the horns. Ya never know what you will see in Mojave, California.
byu/Mistert22 incybertruck

Még néhány kép, ha végképp’ nem akarsz hinni a szemednek:

9 IGAZI fotó, amiről az egész világ azt hitte, hogy kamu

×