Az Xbox valóban hisz abban, hogy a jövő játékosai hatalmas lézertévéken fognak játszani, amik egy egész falat is elfoglalhatnak.

2024.03.08. – Az egy dolog, hogy mire képesek a jelenlegi generációs konzolok, de azt sem szabad elfelejteni, hogy milyen kijelzőn játszunk. Miközben a Microsoft mindent megtesz azért, hogy az Xbox konzolban a legmodernebb vas kapjon helyet, fórumokon, csoportokban állandó kérdés, hogy milyen tévével, milyen monitorral érdemes játszani, hogy kihasználjuk az erejét. Nos, a Microsoft úgy tűnik, nem bízza ezt a véletlenre, szóval partnerséget kötött egy kijelzőgyártóval. A Hisense szórakoztatóelektronikai vállalat bejelentette új partnerségét az Xbox-szal, aminek célja, hogy a

legmodernebb lézeres kijelzőtechnológiával támogassa a játékosok otthoni élményét.

Jó nagyok

Az AsiaOne szerint a Hisense, ami a lézertévék úttörője, az Xbox-szak karöltve azt a célt tűzte ki, hogy a játékosok mindig megfelelő élményt kapjanak, amikor elindítják a konzolt. Ezt pedig úgy képzelik el, hogy a játékosok majd ehhez egy több mint 100 hüvelykes tévét vesznek otthonra, ami nem csak nagy, de szemkímélő, miközben élethű színeket biztosít a játékokhoz.

„A Hisense célja, hogy ne csak kiváló termékeket, hanem élményt nyújtson, amit kifejezetten a játékokhoz és az otthoni szórakozáshoz terveztek” – nyilatkozta Jerry Liu, a Hisense International alelnöke. A világ minden táján elérhető lehet tehát majd a 100 hüvelykes lézertévé, amit majd kifejezetten Xbox konzol mellé ajánlanak. Ezzel az egyetlen gond persze az ár. Ugyanis miközben a legtöbb magyar játékos maximum néhány százezret költ Xbox konzolhoz monitorra vagy tévére, a Hisense kijelzői olyan 700 ezerről indulnak, sőt akár több millióba is kerülhetnek. Mondani sem kell, hogy maga az Xbox konzol is jóval olcsóbb.

A Hisense amúgy egy egész jó márka, ami főként okostévéket gyárt, de vannak háztartási gépeik és egyéb okoseszközeik is. Az utóbbi igen gyorsan növekedtek, már már több mint 160 országban vannak jelen. Azt elhiszem, hogy az ilyen 4K-s, hatalmas lézertévék óriási élményt kínálnak a játékok közben, de biztos vagyok benne, hogy az ár nagy akadálya lesz a terjedésének. Ha kíváncsiak vagytok rá, itt van egy jó kis teszt!

Ezt láttad már?

10 dolog, amit a Star Wars szégyentelenül a Dűnéből lopott

×