A Warzone fejlesztői ügyelnek arra, hogy a játékosok visszajelzéseit monitorozzák. A Season 2 Reloaded ismét alakított a játék hangján.

2024.03.07. – A Warzone és Modern Warfare III rajongói közel egy hónapja élvezhették már a Season 2 újdonságait. Időszerű volt, hogy egy nagyobb, szezon közepi csomag is élesedjen a szervereken. A fejlesztők március 4-én jelezték is a közösségnek, hogy március 6-án elstartolhat a Season 2 Reloaded. Ahogy sejteni lehetett, ezúttal is érkeztek új fegyverek, friss Modern Warfare III pályák. A nerfek, buffok sem maradtak el, ahogy bizony a motorháztető alatt rengeteg újdonságot, fejlesztést eszközöltek a programozók.

A Warzone Ranked módjában, csakúgy, mint a rendes játékmódokban kiemelt szerepet kaphatnak a hangok, hanghatások. Nem titok, hogy a Call of Duty szériában mindig nehezen találták meg a fejlesztők az egyensúlyt. Néha túl hangosra sikerült egy-egy zaj, néha pedig az ellenfelek lépteit nem lehetett hallani. Szerencsére ezeken folyamatosan finomítanak egy-egy frissítés keretein belül, ám még így is hosszú hónapokba telhet, mire elérik a „tökéletes” állapotot. Februárban is igazítottak már a hangokon a fejlesztők, ám a Reloaded frissítés is remek finomhangolásokat hozott magával. Nézzük is, hogy mi változott március 6-án.

Több szinten is javult a Warzone hangja, főszerepben a revive

A fejlesztők ezúttal a csapattársak és a felélesztés, azaz a revive hangjával kapcsolatban eszközöltek változtatásokat:

  • Mostantól egy kicsit magasabb zajjal jár egy-egy csapattárs felélesztése, így a többi játékos is könnyebben kiszúrhatja
  • Ezen kívül érkezett egy új hangeffekt is a felélesztés kapcsán, melyet szintén hallanak majd a közelben ólálkodó ellenfelek.
  • Mostantól az is extra és különleges hangeffekttel jár, ha az adott játékos Medic Vest segítségével végzi el a csapattárs felélesztését

A fejlesztők is jól tudták, hogy az ilyen jellegű hanghatások nem csak extra információforrásként szolgálhatnak, de akár meccsek végkimenetelét is módosíthatják. A játékosok könnyedén elszaladhattak egy-egy felélesztés, revive mellett a harcok hevében, ám a Season 2 Reloaded után ez már nehezebben fordul majd elő. A fejlesztők továbbra is aktívan monitorozzák a játék hangját és a visszajelzéseket, nagy eséllyel az áprilisban élesedő Season 3 sem szűkölködik a finomhangolásban.

Ezt láttad már?

Újonc is érkezett: íme az ultimate videokártya ranglista 2024 márciusában

 

×