A Call of Duty legújabb frissítése március hatodikán élesedett. Nem csak fejlesztéseket, de két új fegyvert is magával hozott a csomag.

2024.03.07. – Március hatodikán, a késő délutáni órákban élesedett a Warzone és Modern Warfare III legutóbbi frissítése. Szezonközi csomagról beszélhetünk, ennek megfelelően a „Reloaded” nevet viseli magán a frissítés. Ahogy azt sejteni lehetett, az újdonságok tárháza tovább bővült. Ismét érkezett két új fegyver a játékba, de a Warzone és Modern Warfare III pályák is alakultak. A szokásos gyengítések, erősítések sem maradtak ki a repertoárból, közel 15 fegyvert érintettek a battle royale módban. A frissítést követő órák is kifejezetten nyugalmasan teltek, nem uralkodott a Call of Duty: Season 1 Reloadedre jellemző káosz a szervereken.

Soulrender néven érkezett egy új melee tárgy is, mely egy igazán méretes kard formájában pusztítaná a játékosokat a szervereken. A fegyver feloldása ebben az esetben sem lesz nehéz, hiszen az idáig „rejtett” Battle Pass szektorban kell feloldania a játékosoknak. Ahogy sejteni lehetett, voltak olyanok akik ezt az első órákban meg is tették. Sokan úgy gondolták, hogy a fegyver bugos, hiszen irreálisan OP-nak tűnt a szervereken. Úgy tűnik azonban, hogy teljesen tervezett a kard erőssége.

Riot Shield ellen is bevethető a Call of Duty új kardja

A DETONATED csapata videóban prezentálta a Soulrender képességét. Jól látható ebben a néhány másodpercben is, hogy a karddal játszi könnyedséggel megsebezhetjük a Riot Shielddel rendelkező játékosokat a Modern Warfare III multiplayer módjában. Jogosan gondolhatta az oldal, hogy egy bugról beszélhetünk, ám a Sledgehammer Games hamar eloszlatta ezt a kijelentést. Állításuk szerint teljesen tervezett az új Call of Duty kard erőssége. A fegyvert tudatosan úgy alkották meg, hogy a Riot Shieldekre is ilyen mértékű csapást legyen képes bevinni. Ilyen jellegű tárgyak közé tartozik még a JAK Limb Ripper és JAK Purifier is. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az elkövetkezendő napokban finomítanak a melee fegyveren a Call of Duty fejlesztői, ám addig érdemes kihasználni az erejét.

Ezt láttad már?

Megjelentek a STALKER játékok Xboxra + mutattak egy csomó új játékot az Xbox-eseményen

 

×