Március hatodikán ismét egy nagyobb frissítés érkezik a Call of Duty módokhoz. Ezúttal sem fognak unatkozni a játékosok, új fegyvereket is kapnak.

2023.03.05. – Március 6-án, magyar idő szerint az esti órákban élesednek a Warzone és a többi Call of Duty mód újdonságai. A fejlesztők negyedikén el is árultak néhány dolgot a soron következő frissítésről. Új, mozgó helyszínnel bővül Fortune’s Keep szigete, de a MW III rajongók is kapnak új, átdolgozott pályákat. Friss Killstreak és Field Upgrade is érkezik, ahogy bizony kollaborációkban sem lesz hiány. A Store is tovább bővül majd Kong, Dűne vagy épp Warhammer 40000 skinekkel.

Ahogy azonban azt sejteni lehetett, ezúttal sem ússzák meg a rajongók új fegyverek nélkül. A Season 2 Reloaded startja után megérkező játékszereket mindegyik módban hasznosíthatják majd, legyen szó Warzone, multiplayer vagy épp zombik elleni meccsekről. Azt már a Season 2 startjakor lehetett tudni, hogy egy melee fegyver és egy Battle Rifle erősíti majd a felhozatalt márciustól. Ami azonban teljesen nyitott kérdés volt, az a fegyverek feloldásának módja, menete. Szerencsére ez sem titok már többé, a fejlesztők ezt is elárulták a frissítést megelőző napokban.

Így oldhatod majd fel a Call of Duty új fegyvereit

Az alábbi fegyverekre és feloldási módokra érdemes rákészülni:

  • A SOA Subverter egy Battle Rifle lesz majd, annak minden előnyével és hátrányával. A kategórián belül ez rendelkezik majd a legnagyobb tűzgyorsasággal, mely okozhat még meglepetést. A fegyvert heti küldetéssel oldhatják fel a játékosok. 
  • Soulrender néven érkezik egy új melee tárgy is, mely egy igazán méretes kard formájában pusztítaná a játékosokat a szervereken. A fegyver feloldása ebben az esetben sem lesz nehéz, a Season 2 Reloaded után megérkező, eddig lezárt Battle Pass szektorban találhatják majd meg a játékosok. 

A frissítés tehát március 6-án élesedik, magyar idő szerint valamikor 18 és 19 óra között.

Ezt láttad már?

Újonc is érkezett: íme az ultimate videokártya ranglista 2024 márciusában

 

×