A Season 2 Reloaded érkezésére már lehetett készülni, ám a fejlesztők kivártak március negyedikéig. Ismét tartalmas csomaggal bővül majd a COD.

2024.03.04. – Ahogy arra számítani lehetett, március negyedikén sem tétlenkedtek az Activision munkatársai. A Warzone Season 2 Reloaded frissítését hatodikára várhatták a játékosok, így ideje volt egy fejlesztői blogbejegyzésnek. Valamikor 19:00 környékén élesedtek is a Twitter fiókok, melynek köszönhetően átfogó képet kaphatunk arról, hogy mivel is kecsegtethet a Call of Duty következő négy hete. Az újdonságok egy részét ismerni lehetett már, hiszen a korábbi roadmap képeken már feltűntek. A szezonközi frissítések sosem szólnak akkorát, mint a szezont elstartoltató csomagok, de nincs ok a panaszra.

Call of Duty: Modern Warfare III újdonságok

A Modern Warfare III rajongók elégedetten csattinthatnak majd a frissítés után, hiszen több újdonságot is betáraztak a fejlesztők. Március 6-án debütál a Das Haus Remastered pálya, de a Skidgrow és Airborne pályák egyedi variánsait is az elkövetkezendő hetekre várhatjuk. Ha ez nem lenne elég, akkor a Bounty és Juggermosh LTM módokat is ekkor élesítik majd a fejlesztők. A Bounty egy kicsit átalakított TDM, azaz Team Deathmatch lehet majd, a Juggermosh keretein belül pedig páncélruhában harcolhatnak majd a játékosok a Kill Confirmed, Domination, és Hardpoint módokban.

A Zombie újdonságok

A fejlesztők az élőhalottakkal kapcsolatos módot sem hagyják magukra:

  • Érkezik egy új Story Mission, melynek köszönhetően új történetet élhetnek át a játékok. A Dark Aetherbe visszakerült Sergein Ravenov egy új anomália után nyomoz.
  • A Dark Aether Rift segítségével a játékosok is visszajuthatnak a Dark Aeatherbe, új és erős jutalmakat begyűjtve
  • Egy új Warlord érkezik a játékba, aki a Keres nevet viseli.
  • Ahogy azt sejteni lehetett, új Schematic-okban sem lesz majd hiány, érkezik egy V-R11 Wonder Weapon nevet viselő fegyver is a játékba

Warzone újdonságok

Research Vessel néven egy új helyszínt is köszönhetünk Fortune’s Keep szigetén. Egy mobil POI-ról beszélünk, hiszen klasszikus értelemben nem a sziget része, hanem egy hajó. A meccsek első két percében mozgásban lesz majd, ám ezt követően egy fix pontra irányítják a virtuális kapitányok.

Az ismét megerősítést nyert, hogy két fegyverrel bővül majd a játék. Az egyik a korábban már belengetett Soulrender nevet viselő Kard lehet, a másik pedig a SOA Subverter Battle Rifle. A 7.62-es lőszert alkalmazó BR remek tűzgyorsasággal és pontossággal, menedzselhető visszarúgással és kategórián belül kiemelkedő mozgási sebességekkel csábítaná magához a játékosokat. A BR-t heti küldetések segítségével oldhatják majd fel a játékosok. A fegyvereket természetesen a fizetős MW III és Zombie módokban is lehet majd használni.

Warzone COD

Warzone PDS

Szintén nem okozhat meglepetést a Bunker Buster nevet viselő Killstreak sem. A távcsőben kijelölt területet gyakorlatilag lebombázza a játék, akár több emeleten is átívelve. A kempelő Snipereket kiváló módon meg lehet majd lepni ezzel az eszközzel. Visszatér a korábbi játékokban már egykor létező P.D.S, azaz a Portable Decontamination Station is. Segítségével az ártalmas gáztól védhetjük meg a csapatot bizonyos ideig, ám a minimapon hamar felbukkan a többi Operator számára is. A legjobb az egészben, hogy járműre is felszerelhető, így rengeteg taktikai lehetőség rejlik majd benne.

Kozmetikai tárgyak

Warzone COD

Ahogy azt már már lehetett sejteni, több kollaborációval is bővül majd a Call of Duty világa. Az egyik ezek közül az éppen a napokban kiemelt Warhammer 40000 széria lehet, ám ezen kívül még két franchise is komoly szerepet kér magának. Godzilla x Kong: Az Új Birodalom filmet népszerűsítve érkezik majd a fenti képen látható csomag, de a Dűne rajongók is kapnak majd egy speciális eseményt új skinekkel karöltve.

Jelenleg tehát nagy vonalakban ezt érdemes tudni a szerdán, magyar idő szerint 18:00 és 19:00 között érkező Call of Duty: Season 2 Reloadedről. Fegyver nerfekre és buffokra érdemes lesz majd számítani, ám ezeket csak a frissítés napján ismerheti meg a közösség.

Forrás: COD BLOG

Ezt láttad már?

Miért és mikor gáz bevallani, hogy gamer vagy? Így lehet baj belőle

 

×