Március 6-án élesedik a Warzone soron következő frissítése. Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal sem ússzuk meg nerfek, buffok nélkül.

2024.03.05 – Ahogy azt sejteni lehetett, március hatodikán érkezik a Warzone legújabb frissítése. A Season 2 Reloaded több újdonsággal is kecsegtet. Kapnak két új fegyvert a Call of Duty játékosok, de új Killstreakekben vagy épp Field Upgrade-ekben sem lesz majd hiány. Ezeken kívül természetesen a Modern Warfare III és Zombie módok rajongói sem fognak unatkozni. A legfontosabb újításokat össze is gyűjtöttük a hivatalos blogbejegyzés után, ám az elkövetkezendő időszak biztosan tartogat még meglepetéseket. Ekkora frissítéseknél azonban van egy másik, kritikus pont is.

Ez pedig nem más, mint az éppen aktuális fegyverekkel kapcsolatos változtatások. A fejlesztők véletlenszerű időpontokban sem sajnálják a buffolást és a nerfelést a játéktól, ám a szezonon kezdésénél és a Reloaded frissítéseknél hatványozottabban igaz ez. A programozók azonban okosan csinálják, hiszen mindig csak a frissítést megelőző egy-két órában árulják el ezeket a finomhangolásokat, hogy a játékosok ne tudjanak felkészülni a változásokra. A rutinos rókák azonban jól tudják, hogy mely fegyverek profitálhatnak ezekből a változásokból.

Ez a Warzone DMR lehet a frissítés utáni időszak legnagyobb sztárja


A Warzone fejlesztői a nagy frissítéseknél mindig a TOP 10-20 kategóriából szoktak szemezgetni. Éppen ezért, az ilyen jellegű finomhangolások előtt érdemes megvizsgálni azokat a fegyvereket, melyek jó értékekkel rendelkeznek, de valamiért mégsem népszerűek. Ezekhez nagy eséllyel nem nyúlnak majd a fejlesztők, miközben az erősebb fegyverek gyengülnek majd. Oll_MS is így tett az elmúlt napokban, rá is talált egy igazi gyöngyszemre. A Tempus Torrent egykor nagyobb népszerűségnek örvendett, ám most sincs oka a szégyenkezésre. Sok esetében két lövéssel is leteríthet ellenfeleket, miközben a kezelhetőségén sem esett csorba. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül:

  • Muzzle: JAK BFB
  • Barrel: 24’ Outreach 4
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 50-round mag
  • Stock: PSO Heavy

Ezt láttad már?

Újonc is érkezett: íme az ultimate videokártya ranglista 2024 márciusában

 

×