A fejlesztők óvatosabban implementálják a Warzone újításait, ám valahol tesztelni is kell ezeket. Az új játékmód erre nyújt tökéletes megoldást.

2024.02.26. – A Warzone fejlesztői az első szezonban meglehetősen visszafogottan bántak a játékmódokkal. Nem véletlenül, hiszen ekkor még rengeteg dolguk volt az integrációt követően. Éppen ezért lehetett az is, hogy a Season 1 Reloaded startja meglehetősen káoszosra sikerült. A háttérben a szervereken is rengeteg változást kellett eszközölniük, hogy aztán a Season 2-től kezdődően minden flottul menjen. Február hetedikén aztán végre valahára megérkezett a frissítés. A Season 2 nem csak a Ranked módot, de új pályát is magával hozott, így a játék felhozatal is változatosabb lehet.

A Season 2 első heteiben még mindig a finomkodás jellemezte az épen aktuális playlisteket, ám február 22-én esedékes update már kellemesebb módokkal kecsegtetett. A Ranked Play és Battle Royale módok mellett feltűnt a régóta kért Mini Royale, a Resurgence, de még a Plunder sem maradt ki. Ezen kívül pedig (ismét) élesedett a BR Preview nevet visel mód. A közösségben talán ez generálta a legtöbb kérdést, hiszen a Warzone menüje nem minden esetben árulja el a pontos játékszabályokat.

Ezt takarja a Warzone BR Preview módja

A Warzone BR Preview módja olyan változásokat tesztel, melyek akár később megérkezhetnek a sima játékmódokba is. Ide sorolhatjuk az eredetileg Season 1-re tervezett Covert Exfil vagy Weapon Case funkciókat. A mostani teszt sztárjai azonban a Zombie Power Up-ok lehetnek. Összesen hétféle Power Upot találhatnak a játékosok, az alábbi variánsokban:

  • Double Points
  • Full Armor
  • Max Ammo
  • Fire Sale
  • Looting Spree
  • Zarkour
  • Undead Sight

Dupla XP, teljes Armor, maximális lőszer. Ezek olyan tényezők, melyek akár a meccsek kimenetelét is befolyásolhatják. Éppen ezért komoly és alapos monitorozásra van szükség, melyet a fejlesztők ebben a dedikált módban „kockázatok” nélkül megtehetnek. Erről szól tehát a BR Preview, érdemes lehet pár körre beugrani, ha érdekelnek a Warzone lehetséges újításai és segítenéd a fejlesztők munkáját. 

Ezt láttad már?

Régen minden jobb volt! – Hát ez a 10 ezredfordulós kütyü biztosan nem

×