Hamarabb elérkezhet március első hete, mint azt gondolnánk. A Call of Duty fájljai pedig nem igazán szoktak hazudni az elmúlt időszakban.

2024.02.21. – A COD: Modern Warfare III és Warzone éppen aktuális szezonja, a Season 2 február első felében rajtolt el. Gondolhatnánk, hogy az új tartalmakra sokat kell még várni, ám a fejlesztők már javában készítik elő a szezonközi javítócsomagot. Február a szökőnap ellenére is rövidke hónapnak számít, így hamar azon kaphatjuk magukat, hogy máris frissítés érkezett a játékhoz. A fejlesztők hosszú évek óta két nagy frissítéssel kalkulálnak szezononként. Az egyik a szezont elstartoltató frissítés, míg a másik a szezon közben érkező Reloaded.

Call of Duty Reloaded

Nincs ez másképp az új Call of Duty és Warzone érában sem. A játékosok szinte még ki sem élvezték az újdonságokat, máris érkeznek a friss tartalmak. A Reloaded frissítés tartalmára pedig a fájlok is előszeretettel utalnak, de néha még a fejlesztők is elhintenek néhány információt. Éppen ezért merülhet fel sokakban a kérdés, hogy vajon milyen újdonságokat hozhat magával a Call of Duty Season 2 Reloaded csomagja. Szerencsére a CharlieINTEL csapata kigyűjtötte a rendelkezésre álló információkat.

A COD Season 2 Reloaded érkezése

Ezen nem kell sokat gondolkodni, hiszen ezúttal sem ünnep, sem pedig extra fejlesztés nem akadályozza a Reloaded csomag érkezését. 2024 márciusának első napjaiban, egészen pontosan hatodikán érkezhet majd a frissítés. A megszokott, 18:00-19:00 körüli idősávban. Ez tökéletesen lefedi a négy hetes periódust, illetve a Battle Pass titkos szektora is ekkor kerül feloldásra. Ha ez nem lenne elég, akkor a Horde Hunt esemény is ezt a napot kapta lezárásként, így kétség sem fér hozzá, hogy ezzel kalkulálnak a fejlesztők.

Call of Duty: Modern Warfare III újdonságok

A Modern Warfare III rajongók elégedetten csattinthatnak majd a frissítés után, hiszen több újdonságot is betáraztak a fejlesztők. Ekkor debütálhat a Das Haus Remastered pálya, de a Skidgrow és Airborne pályák egyedi variánsait is a szezon második felére várhatjuk. Ha ez nem lenne elég, akkor a Bounty és Juggermosh LTM módokat is ekkor élesítik majd a fejlesztők. A Bounty egy kicsit átalakított TDM, azaz Team Deathmatch lehet majd, a Juggermosh keretein belül pedig páncélruhában harcolhatnak majd a játékosok a Kill Confirmed, Domination, és Hardpoint módokban.

Warzone újdonságok

Call of Duty Reloaded

A Warzone rajongóknak sem kell csüggedniük. Azt már biztosra vehetjük, hogy két fegyver színesíti majd a játék felhozatalát. Az egyik a korábban már belengetett Soulrender nevet viselő Kard lehet, a másik pedig a SOA Subverter Battle Rifle. A 7.62-es lőszert alkalmazó BR remek tűzgyorsasággal és pontossággal, menedzselhető visszarúgással és kategórián belül kiemelkedő mozgási sebességekkel csábítaná magához a játékosokat. Nagy eséllyel egy Battle Pass szektor feloldásával és heti küldetések teljesítésével oldhatóak majd fel ezek a tárgyak. Amit még szintén biztosra lehet venni, az a Bunker Buster Killstreak megérkezése, illetve a P.D.S, azaz a Portable Decontamination Station visszatérése.

Nagy eséllyel a fenti újdonságok mellett a fejlesztők további meglepetéssel is készülhetnek. Szinte borítékolható egy új kollaborációs event érkezése, ahogy bizony saját tervezésű kozmetikai tárgyakban sem lesz hiány. A Season 3 azonban további izgalmakat is rejthet majd. A fájlok alapján nem csak ekkor térhet vissza Rebirth Island, de arra is hatalmas esély van, hogy Advanced Warfare fegyverek érkezhetnek majd a Warzone és Modern Warfare III módokba.

Ha a QuickScope tudásodon reszelnél:

Így fejlesztheted tökélyre a Quick Scope-ot az új Warzone szezonban

 

×