A Ubisoft új mobiljáéka új perspektívát kínál a Rainbow Six univerzumában, egy apró és színes csavart hozva a népszerű sorozat világába.

2024.02.21. – Aki szereti a Rainbow Six játékokat, jól tudja, hogy az univerzum nagyon kiterjedt, és a Ubisoft számtalan játékot készített már a témában. Úgy tűnik, az ötletekből nem fogytak ki, így most bejelentették a Rainbow Six SMOL-t, ami egy olyan mobiljáték, ami nem csak cuki formában hozza el a karaktereket, de csak a Netflixen érhető el. A játék tehát természetesen a népszerű RS franchise univerzumába repít minket, csak egy kicsit más grafikai megvalósításban. A taktikai lövöldék komoly és sötét világával szemben ez egy sokkal kedvesebbnek tűnő akció, ami a Ubisoft és a Netflix együttműködésében készült, szóval csak akkor férhetsz hozzá, ha van Netflix előfizetésed.

Netflix játékok?

Igen, a Netflix nagyon komolyan a fejébe vette, hogy belép a játékiparba. Az elmúlt időszakban számtalan mobiljátékot jelentettek be ismert franchise-okon belül, sőt még a Grand Theft Auto: The Trilogy is felkerült a szolgáltatásban elérhető címek közé. Szóval ne lepődjünk meg semmin! Ami a SMOL-t illeti, a játék a Rainbow Six lövöldözős játékait vette alapul, de a az egészet egy rajzfilmszerű kalandjátékká alakították. A játék műfaját tekintve egy top-down rogue-lite cím, ahol a játékosok különféle küldetéseket teljesítenek majd különböző pályákon. Ahogy a Siege-ben, itt is rombolható a környezet. Nagyon menő amúgy, full OP karakterekkel kell berongyolni helyekre és szétlőni mindent! Akciódús és jól néz ki!

A Rainbow Six SMOL kreatív igazgatója a The Verge-nek elmondta: a cél az volt, hogy a Rainbow Six taktikai világának rajongótáborát kibővítsék. A klasszikus RS játékok operátorai és rombolható környezet megmaradt, de új stílust kapott. A Netflix és a Ubisoft együttműködése nem ér itt véget, továbbra is együtt dolgoznak az élőszereplős Assassin’s Creed projekten. A Rainbow Six: Smol tehát Android és iOS rendszeren érhető el, teljesen ingyen, amennyiben van Netflix előfizetésed.

Ezt láttad?

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

×