A Valve február elejétől ismét aktivizálta a Counter-Strike 2 frissítéseket. Nincs mese, a Major egyre közelebb, a hibák száma pedig csak gyarapodott.

2024.02.13. – A Valve hosszas hallgatás után, február hetedikén jelentkezett egy nagyobb Counter-Strike 2 frissítéssel. Lehetett sejteni, hogy egy átfogóbb csomag érkezhet majd, hiszen januárban semmilyen fejlesztés nem érkezett a játékhoz. Szerencsére ez a tipp be is jött. A kozmetikai tárgyakban nincs hiány, új láda, új matricakapszula és új játékmód is színesítette a felhozatalt. Ezzel együtt a Zeus fegyver is átdolgozásra került, mostantól újratöltődik bizonyos időközönként, azaz többször is el lehet lőni egy-egy meccsen. Ezeken kívül a játék alapvetői funkcióin is igyekeztek javítani a fejlesztők.

Ahogy azonban az ilyen volumenű frissítéseknél lenni szokott, ezúttal is hozott hibákat a csomag. A legtöbben a füstökkel kapcsolatos hibajelenségeket jelentették a fejlesztők felé, de az FPS számokkal kapcsolatban is voltak és vannak is problémák. A Valve azonban folyamatosan monitorozza a visszajelzéseket, néhány kisebb frissítést ki is adtak nemrégiben. Február 13-én hajnalban azonban egy átfogóbb, több hibát javító update érkezett a Counter-Strike 2 szervereire. Szerencsére a cég nem titkolózott a tartalmát illetően sem.

Ezeket az idegesítő hibákat javították a Counter-Strike 2 fejlesztői

A fejlesztők az alábbi hibákat és azok javítását emelték ki:

  • Mostantól a visszacsatlakozás után a játékosokat helyesen kezeli a szerver
  • A VOIP (voice-chat) teljesítmény is javult, főleg azok számára, akik sok FPS-el játsszák a játékot
  • A demo fájlokat több szinten is javította a Valve
  • Mostantól nem találkozunk „gyűrű” effektekkel a Counter-Strike 2 füstjeiben
  • A Storage Unitokat normális méretben mutatja az inventory felület
  • Javítottak a Butterfly Knife inspect hangjain a fejlesztők
  • A Kukri késsel kapcsolatos hangokon is finomítottak
  • Mostantól a Zeus effektje sem megy át hibásan a játékosokon

Ahogy azonban az lenni szokott, a Valve ezúttal sem hagyta hibák nélkül a frissítést. Többen is arról számoltak be, hogy fura anomáliákba szaladtak bele a mérkőzések során. Olyan hibajelenségre érdemes itt gondolni, minthogy az ellenfél sebzését csapattárs sebzésének vette a játék, majd ezt egy kis büntetéssel jutalmazta. Nap közben érkezett még pár jelöletlen javítás, remélhetőleg ezeket fixálta ebben a Valve. Egy biztos, a fejlesztők nem pihennek, remélhetőleg ismét visszatérnek a heti szintű Counter-Strike 2 frissítések.

Ha donk beállításait másolnád:

Ezeket a CS2 beállításokat használja a játék legújabb sztárja, donk

×