A Warzone fejlesztői egyértelműen a Modern Warfare III felhozatala felé terelgetik a játékosokat. Könnyen lehet azonban, hogy ismét visszatér pár kedvenc.

2024.01.27. -Úgy tűnik, hogy egy ideig nem kell unatkozni a Call of Duty játékosoknak. A fejlesztők január 10. és 23. között 5 frissítésben alakították át a Warzone jelenlegi metáját. Éppen ezért nem is kell meglepődni azon, hogy az elkövetkezendő időszakban egyre több ajánlás bukkan fel a közösségi oldalakon. Még az igazán veterán játékosok is nehezen igazodnak ki a felhozatalon, a többiekről nem is beszélve. Az elmúlt napokban igyekeztünk minden kategóriát lefedni, ám január utolsó hétvégéjére is jutott egy igazán remek ajánlás.

Az sem titok, hogy a fejlesztők az új Call of Duty érában a friss fegyvereket helyezik előtérbe. A Modern Warfare III felhozatala összességében sokkal jobb fegyvereket tartogat, mint az előző címben megtalálható fegyverek. Nem csak az in-game statisztikák alapján mondhatjuk ezt, sok esetben a küldetések is ezeket a játékszereket preferálják. Éppen ezért a toplistákon nem igazán találkozhatunk Modern Warfare II javaslatokkal. Úgy tűnik azonban, hogy a január közepi változások után érdemes lehet próbát tenni egy régi ismerőssel is.

Az STB 556 a Warzone nerfek után remek választás lett

Januárban csak két említésre méltó Modern Warfare II fegyver volt a játékban. Az M13 és az ISO 9mm a mai napig remek választás, ám a többi SMG, AR, Sniper szóra sem érdemes. Éppen ezért okozott meglepetést Metaphornak, amikor egy igazi bestiára bukkant. Az STB 556 elképesztő erőt képviselhet a szervereken, melyben a január 17-én aktivált buffok is a segítségére siettek. Az alábbi kiegészítőket érdemes a fegyverre aggatni, hogy maximálisan kiaknázásra kerüljön a benne rejlő potenciál:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: FTAC FB20
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: MK.3 Reflector
  • Magazine: 42 Round mag

Kellemes próbálgatást! Az e heti playlistet erre találod:

Ezekkel a Warzone módokkal kell beérnünk az elkövetkezendő napokban

×