A hatalmas siker közepette a Palworld fejlesztő máris új játékon dolgoznak, ami ezúttal egy másik platformot szeretne betámadni.

2024.01.26. – Azok, akik még nem próbálták ki a Palworldöt, talán csak ülnek otthon, és nem is értik, miért ennyire sikeres. Pedig az igazság az, hogy a játékot már több mint 10 millióan töltötték le, rekordokat döntöget, és persze hatalmas vitákat is szül. Nemrég például azon háborodtak fel a játékosok, hogy nem lehet konkrét „nemet” választani benne, de a legnagyobb botrányt persze az szüli, hogy mennyire másolta le a Pokémonokat. A fejlesztők sajnos halálos fenyegetéseket is kapnak egyes játékosoktól, akik úgy érzik, hogy megsértették a Nintendo örökségét.

Persze talán a Palworld fejlesztői nem ezzel foglalkoznak most, hiszen a játék sikere mellett bejelentették, hogy máris dolgoznak egy új játékon. A Pocketpair csapata miután sokak figyelmét felketette, talán jól is teszi, hogy más most lerántja a leplet egy másik fejlesztéséről, feltéve ha nem indít a The Pokemon Company pert ellenük. Mivel a Palworld elég jó pénzügyi alapot adhat, készülhet a következő cím.

Mi, mikor, hol?

A ComicBook beszámolója szerint bár a Pocketpair még sok frissítést és fejlesztést tervez a Palworldben, egyelőre nem AAA-s játékban gondolkoznak legközelebb. Ha minden igaz, a KLab-bal együttműködve egy hybrid-casual mobiljátékot terveznek. Ha nem tudod, mit jelent ez, semmi baj, valójában mi sem igazán. A Klab leírása szerint a hybrid-casual egy olyan játékmodell, ami ötvözi a casual játékok egyszerűségét a hosszabb játékmenettel rendelkező online játékok mechanikáival, ami bevételt generál játékon belüli vásárlásból és reklámokból. A projekt egyébként már 2020 óta készül, hamarosan azonban készen áll arra, hogy megjelenjen, bármi is lesz ez.

Még az is elképzelhető, hogy ez a Palworld mobilos változata vagy valamilyen mobilos spin-off lesz. Akárhogy is, a Pocketpair hamarosan kibővíti játékpalettáját, és csak remélni tudjuk, hogy olyan jó lesz, mint a Palworld.

Amúgy vannak még hasonló játékok:

Bejött a Palworld? Bőven vannak még hasonlók – csak győzz választani!

×