Nem titok, hogy 2024-ben több, ikonikus Warzone pálya is visszatérhet a játékba. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők ezt készítették elő a napokban.

2024.01.20. – Nyugodtan kijelenthető, hogy a Warzone és MW III Season 1 Reloaded startja finoman szólva sem sikerült jól. El nem induló játékok, hiányzó loadoutok, teljes kifagyások tarkították az első órákat a január 17-ei frissítést követően. A fejlesztők ezekre viszonylag gyorsan reagáltak, de 24 órára a Champion’s Questet és a Modern Warfare III Ranked módját is kénytelenek voltak leállítani. A közösség értetlenül állt a dolgok előtt, hiszen szezonközi frissítés ekkora pusztítást még nem okozott. Legutóbb az előző Warzone éra negyedik szezonjának startja sikerült hasonlóan káoszosra, akkor az FPS problémáktól nem lehetett játszani.

A fejlesztők január 19-én ismét elnézést kértek a játékosoktól, majd meg is indokolták a hibák forrását. Az elkövetkezendő szezonokban érkező újítások miatt kénytelenek voltak az átlagosnál jobban belenyúlni az éles rendszerbe, mely nem várt hibákat hozott magával. Azt is elárulták, hogy minden, még jelenleg is aktív hibáról tudnak, a javításokon dolgoznak már a programozók. Többekben fel is merült a kérdés a sorok olvasását követően: mégis milyen újdonságot készíthetnek elő a Warzone fejlesztői? Erre pedig a fejlesztők meg is adták a választ.

Nem várt ajándékkal tér vissza Rebirth Island a Warzone kliensbe

Azt már korábban is elismerték a Warzone fejlesztői, hogy Rebirth Island és Fortune’s Keep is visszatér majd 2024 folyamán. Papíron Fortune’s Keepnek kellene először debütálnia az új kliensben, ám a fenti képen egyértelműen Rebirth Island szerepel. Könnyen lehet, hogy a közösségi nyomás hatására változtatnak a korábban megálmodott sorrenden. A pálya nem érkezik egyedül, jól átható a Specialist Perk is. A tárgy gyakorlatilag a játékban található összes Perket a játékos kezébe adja, így nem sokat kell gondolkodni a lehetséges kombinációkon. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők ezek érkezését készítették elő a napokban, így sokan már el is nézték nekik az első nap komoly hibáit.

Tényleg lesz életkor-alapú matchmaking a CoD-ban? Tisztázzuk a pletykát!

 

×