A Warzone Season 1 Reloaded frissítése két új játékszert is magával hozott. Mindkettő remek választás lehet, az SMG azonban különlegesebb.

2024.01.20. – Vannak olyan fegyverek, melyek hosszú időre megvetik magukat egy játék metájában. Ez alól a Warzone sem kivétel, ahol az elmúlt 4 évben több korszakot is végigharcolhattak a játákosk. Kiemelhetjük akár a Pulemyotot, akár az RPK, akár a DMR fegyvereket. Van azonban egy olyan játékszer, melynek nevének hallatán még a mai napig is sokan összerezzenek. Ez pedig nem más, mint a Grau. A fegyver Verdansk egyik legpusztítóbb bestiájaként tartották nyilván, hosszú évek alatt sem felejtették el a Warzone rajongók.

A Warzone és Modern Warfare III közös frissítése, a Season 1 Reloaded január 17-én debütált. Magyar idő szerint a kora esti órákban, 18 körül érkezett meg a szerverekre. Elképesztő káosz uralkodott az érkezését követően, hiszen sokaknál még a játék sem indult el. A fejlesztők gyorsan reagáltak a hibákra, ám éppen elegendő volt ez arra, hogy a játékosok el is feledkezzenek arról, hogy mennyi újdonságot hozott magával a frissítés. Ez alól az új fegyverek sem képeznek kivételt, az új HRM-9 a Grau-s időket idézi fel sokak számára.

Verdansk egyik legjobb fegyverére emlékeztet a Warzone új fegyver

Az új Warzone fegyver

Az új Warzone fegyver

A HRM-9 feloldásához napi küldetések teljesítésével vezet az út, nem úgy, mint az LMG esetében. Éppen ezért általános jellegű leírást nem is lehet ahhoz készíteni, a játék adja majd a megfelelő küldetéseket az adott napokon. A feloldása után azonban mindenképp érdemes egy esélyt adni a fegyvernek. A Princeps Long Barrelnek köszönhetően még a klasszikus iron sight is megmaradt, mely szintén a Grau-s időket idézi a játékosokban. Nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Muzzle: JAK BFB
  • Barrel: Princeps Long Barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 50 Round Drum
  • Stock: Folding Stock

Természetesen a saját játékstílustól függően érdemes lehet más attachmenteket is a fegyverre aggasztani. Egy azonban biztos, a fenti összeállítás segítségével éleszthető újra az egykori Verdansk kedvenc, a Grau. Sniperek mellé remek választás lehet, főleg, hogy a WSP Swarm hamarosan nerfet kap a fejlesztőktől.

Jobb VGA vagy jobb CPU? – Erre a komponensre érdemes többen szánni

×