Visszatért a Call of Duty világába az egyik legvitatottabb skin, amin változtatni akartak a fejlesztők. Megtették, most így néz ki a Groot skin.

2024.01.18. – Sok-sok vita, sértődés, sírás-rívás és kiakadás után a Call of Duty: Warzone fejlesztői egyszer csak úgy döntöttek, hogy kiveszik a játékból azt a skint, ami sok bosszúságot okozott a játékosoknak. A Groot skin ugyanis nagyon nehezen észrevehető, ami miatt sokan panaszkodtak a fejlesztőknek. Azok pedig, akik használták, röhögtek a markukban. Később tehát a skin eltűnt, most viszont a Season 1 Reloaded során visszatért, „új” formában.

Nagyon jó lenne azt mondani, hogy a sok-sok skinnek a Warzone világában csak esztétikai haszna van, és nem befolyásolják a játékélményt. Sajnos az évek alatt több skin is bebizonyította, hogy ez nem igaz. A legjobb példa erre a Gaia skin volt, ami még tavaly októberben jelent meg a Spawn crossover részeként. Gaia, vagy ahogy a játékosok hívják, Groot egy hátborzongató kinézetű fa, ami elég karcsú, sőt az ágain lévő lyukakon át is lehet látni. Ez egy menő dizájn, de mivel félig átlátszó, megkönnyítette, hogy beleolvadjon a környezetbe.

Előny

Ez persze hatalmas előnyt kínált, és mivel rengeteg panasz érkezett rá, a Sledgehammer Games végül kivette Gaiát a játékból, azt ígérve, hogy majd visszatér, amikor rendbe rakják. Most, majdnem 2 hónappal később a Gaia skin visszatért. Az alábbi két képen az látható, hogy hogyan nézett ki korábban (bal oldali), és hogyan a módosítás után (jobb oldali).

Bár látszólag teljesen ugyanúgy néz ki, természetesen történt néhány módosítás rajta, hogy jobban láthatóvá váljon. Először is, egy jól látható gáz árad a törzséből, ami miatt még akkor is látható lesz, ha valahol fejkszik, vagy próbál elrejtőzni. Persze jó kérdés, hogy ez a módosítás túlságosan leleplezi-e a skin használóit, ami viszont már jelentős hátrány lehet, még a többi skinhez képest is. De a fejlesztők ezt találták ki. Másrészt láthatóan sokkal világosabb lett a színe.

Mindazonáltal ez már nem fizetős, ami persze ismét kiakasztja azokat, akik korábban a Battle Pass-ban fizettek érte.  Sajnos ez az ára annak, hogy olyan Warzone skineket veszel, amik nem működnek megfelelően. Persze erről sosem a játékosok tehetnek. Ez most a javított verzió, tessék neki örülni! Szép napot!

Ezt láttad már?

A PS5 Európában (is) minden téren földbe döngölte az Xboxot tavaly

×