2024 januárjának közepén is akad még felfedezni való a Warzone felhozatalában. Ezúttal egy lenézett Battle Rifle kerül terítékre.

2024.01.16. – Annyi lehetőség áll a játékosok rendelkezésére a Warzone jelenlegi felhozatalában, hogy néha bizony a metán kívül is érdemes kísérletezni. A Modern Warfare III ráadásul teljesen el is törölte a Weapon Tuning lehetőségét, így leginkább a klasszikus kiegészítőkre érdemes építeni. Az elmúlt hetekben rengeteg érdekes loadoutot prezentáltak a tartalomgyártók, szakértők. Január közepére sem csillapodott ez a lendület, szinte minden napra jut egy különleges fegyver vagy loadoutot. Ezúttal azonban emeltek a téten, hiszen papíron egy igazán rossz fegyverből varázsoltak remek alternatívát.

A Sidewinder fegyver a Call of Duty: Modern Warfare III integrációnak köszönhetően került be a játékba. A fejlesztők a Battle Rifle kategóriát erősítették vele, több-kevesebb sikerrel. A hivatalos leírás szerint a Sidewinder közepes távolságokon és közelharcokban villoghat igazán. Igen ám, de ilyen távolságokra nem Battle Rifle-t szokás választani, hanem egy AR-t, netán egy SMG-t. Ezért nem is lehet annyira meglepő, hogy a fegyver nem túl előkelő helyet foglal el a népszerűségi listán. Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan megváltozhat.

Ütős Warzone fegyvert varázsoltak a Sidewinderből egy egyszerű trükk segítségével

Az ajánlásért ezúttal a veterán Warzone szakértő, TheKoreanSavage felelős. Szerinte a fegyver nem rossz, csak rosszul használják a játékosok. Az in-game leírással ellentétben inkább nagyobb távolságok esetén érdemes bevetni, ám akkor is fél-automata tüzelési módban. Ebben az esetben jóval kezelhetőbb a fegyver, miközben hatalmas sebzést oszt ki. Mindezt megfejelve a megfelelő kiegészítőkkel, egy igazán ütős, alacsony visszarúgással rendelkező Battle Rifle kerülhet a játékosok kezébe. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes felszerelni a Sidewindert:

  • Barrel: Tempus Predator Precision Barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Rear Grip: RB Borealis Grip
  • Stock: RB Regal Heavy Stock
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x

Egy SMG-t érdemes a Sidewinder mellé párosítani, melynek segítéségével minden távolságot lefedhetünk. Január 17-én, magyar idő szerint 18:00 óra környékén élesedik a Call of Duty legújabb frissítése, a Season 1 Reloaded. Nagy eséllyel több fegyverhez is hozzányúlnak a fejlesztők, érdemes lehet szemmel tartani a Sidewindert. A Marksman Rifle kategória is ütős most:

Ezek a Warzone legjobb Marksman Rifle fegyverei – Igazán erős kategória

 

×