Januárban összesen 16 egészen kiváló játékot kapnak a Game Pass-előfizetők, de az érkező újdonságok mellett akad egy nagyon fájó távozó is.

Bódi Dániel

2024.01.16. – Könnyen előfordulhat, hogy a játékszolgáltatások éve lesz az idei, amikor robbanásszerűen kilőhetnek az előfizetői számok – legyen szó a PS Plusról, a frissen átalakított Ubisoft+-ról, vagy a Game Passról. Ez utóbbi a folyamatosan és egyre izgalmasabb játékokkal bővülő kínálata miatt eddig is világbajnok ár-érték aránnyal csábított, hamarosan viszont, miután az Activison Blizzard címei is hozzáadásra kerülnek már egyenesen botorság volna nem befizetni rá. Addig viszont még nagyon sok víz fog lefolyni a Dunán, de ami biztos, hogy addig semmiképp sem fogunk unatkozni.

Január első felében például 8 egészen kiváló játékkal lettek gazdagabbak a Game Pass-előfizetők, köztük is az élen olyan nagyágyúval, mint az Assassin’s Creed Valhalla, de ahogyan mindig, úgy ezúttal sem egy körben dagasztja méretesebbre az amúgy is már vágósúlyú tartalomtárat. A hónap végéig, valamint február legelejéig újabb 8 alkotás kerül a szolgáltatásba, köztük is nem egy első napos megjelenéssel; mint a Pokémon-klón Palworld, ami azzal csavarja meg a Nintendo receptjét, hogy a szörnyecskék és a hősök kezébe fegyvert nyom, de legalább ennyire elborult a Turnip Boy Robs a Bank is, amiben egy notórius adócsaló répasráccal kell bankot rabolni.

De ezeken túl is bőven van még minek örülni:

  • Those Who Remain – január 16. (Felhő, konzol, PC)
  • Turnip Boy Robs a Bank – január 18. (felhő, konzol, PC)
  • F1 23 – január 18. (felhő, konzol, PC)
  • Palworld – január 19. (felhő, konzol, PC)
  • Go Mecha Ball – január 25. (felhő, konzol, PC)
  • Brotato – január 30. (felhő, konzol, PC)
  • Persona 3 Reload – február 2. (felhő, konzol, PC)
  • Anuchard – február 6. (felhő, konzol, PC)

Üröm az örömben, hogy az érkező játékok mellett akad egy, de jelentős, különösen fájó távozója is a hónapnak; a Hitman: World of Assassination. A komplett új Hitman-trilógiát magába foglaló gigapakk január 31-ével int búcsút, így aki ennél tovább szeretne 47-essel célpontokra vadászni, az korlátozott ideig 20%-kal olcsóbban megveheti magának.

Game Pass January Wave 2 Image

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezzel a 35 remek játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×