Az MTZ Interceptor január 11-én megkapta a régóta ígért gyengítését a Warzone fejlesztőitől. Úgy tűnik, hogy már kihívója is akad.

2024.01.15. – A Warzone fejlesztői ritkán szoktak előre bejelenteni fegyverekkel kapcsolatos változásokat. A karácsonyi időszak előtt több gyengítést is eszközöltek, ám az ünnep alatt kiderült, hogy maradtak még túl OP fegyverek. Éppen ezért már január első hetében jelezték a közösségnek, hogy bizony komoly nerfekre lehet számítani. Egy fegyvert ki is emeltek, mely nem okozott nagy meglepetést, hiszen az MTZ Interceptor valóban sokak szerint túl erősnek bizonyult. Egészen január 11-ig kellett várni a frissítésre, ekkor élesedett a régóta kért nerf.

Világosan leolvasható volt a számokból, hogy a fejlesztők valóban hozzányúltak az MTZ Interceptor több értékéhez is. Remek kérdés, hogy hosszú távon mennyire lesz ez hatékony, hiszen sokak szerint semmit nem ért a gyengítés. Ennek ellenére bizony a tartalomgyártók és a profi játékosok rögtön alternatívák felé kezdtek nézelődni, hiszen akár 1-2 értéknyi eltérés is dönthet a fontos meccsek kimeneteléről. WhosImmortal is így tett, egyből a potenciális utódok listáját kezdte el böngészni. Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare II alternatívák felé is érdemes lehet kitekinteni.

Ez lehet a legjobb Warzone alternatíva az MTZ Interceptor nerf után

Sokan további MTZ Interceptor nerfekben bíznak, így mindenképp érdemes lehet egy próbát adni az LM-S fegyvernek. Soha nem volt népszerű fegyver, ám úgy tűnik, hogy a változtatásoknak köszönhetően jobb választás lehet már most az Interceptornál. A TTK értéke kapásból lekörözi az egykori kedvencét, pillanatok alatt eltüntethet akár komplett Squadokat is az LM-S. Természetesen mit sem ér ez megfelelő kiegészítők nélkül, melyeket ezúttal sem hagyott el a tartalomgyártó:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5X
  • Ammunition: 7.62x51mm High Grain Rounds
  • Magazine: 20 Round Mag

Az LM-S mellett érdemes lehet még alternatívaként kiemelni az MCW 6.8 és KVD Enforcer fegyvereket. Jelenleg a Marksman Rifle kategória igazán erős az új Warzone érában, legyen szó MW II vagy MW III fegyverekről. Január 17-én pedig érkezik a Reloaded frissítés, mely nem várt izgalmakat hozhat még a játékba.

Ezzel készül az Intel 2024-ben videokártya fronton – Jöhet a flagship?

×