Nem indul jó helyzetből a Battlefield következő része, miután a legutóbbi játék csúfosan megbukott. A új játékkal viszont magasra teszik a lécet.

2024.01.15. – Sajnos még azokat is nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy a Battlefield a jövőben még lehet jó játék, akik nagy rajongói a klasszikus franchise-nak. A Battlefield 2042 megjelenése óriási szög volt az egész játéksorozat koporsójában, legalábbis ami a játékosok megítélését illeti. A játék ugyanis katasztrofális állapotban érkezett, a fejlesztők kommunikációja nem volt megfelelő, a frissítésekre pedig olyan sokat kellett várni, hogy addigra már alig pár ember indította csak el a játékot. Ez persze némileg megváltozott, mostanában a SteamCharts szerint olyan 20 ezren játszanak vele. A Ripple Effect (korábban DICE LA) következő Battlefield játékának célja viszont az, hogy valamiben megelőzzön minden eddigi videojátékot.

Az iparág legrealisztikusabb és legizgalmasabb rombolási effektusait szeretnék bevezetni.

Rombolás

Igen, igen, a rombolás és pusztítás az, amiben talán igazán különbözik a Battlefield a nagy riválisától, a Call of Duty-tól. Bár az EA mostanában igen nagy csendben van a BF-et illetően, az nem jelenti azt, hogy ne terveznének valamit. Arra, hogy mi is lesz a következő lépés, a Ripple Effect álláshirdetéséből lehet következtetni. Ahogy arról a VGC beszámolt, nemrég megjelent egy álláshirdetés a Ripple Effect VFX Director pozíciójára, ami rövid bepillantást engedett abba, hogy hová tart a franchise. A csapat ugyanis olyan embert keres, aki segít „az iparág legrealisztikusabb és legizgalmasabb pusztítási effektjeinek” létrehozásában.

Ez elég?

Ez nem túl nagy meglepetés, tekintve, hogy ez a sorozat egyik sajátossága, ami miatt olyan sokan szeretik ezt a játéksorozatot. Úgy tűnik, hogy ezen nem is akarnak változtatni, sőt az is lehet, hogy erre tesznek fel mindent. Olyan szinten realisztikussá szeretnék tenni, hogy azzal szépen visszacsábítsák az embereket. Ez persze egyelőre talán édes kevés lesz ahhoz, hogy a Call of Duty riválisa legyen. A legutóbbi játékban sem a pusztítás mértéke volt a legnagyobb probléma.

Egyelőre ráadásul azt sem lehet tudni, hogy mikorra várható a következő Battledfield játék. Az EA korábban azt mondta, hogy a Ripple Effect egy teljesen új Battlefield élményen dolgozik, amely kiegészíti és továbbfejleszti a sorozat alapjait. Nos, azt legalább tudjuk, hogy bármit is tervez a Ripple Effect a következő Battlefield játékkal, a pusztítás terén nem fogja vissza magát. Hurrá!

Ezt láttad már?

Ezzel a 35 remek játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×