Azok akik előrendelik a Hitman: Blood Money-t a Nintendo konzoljára, jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a klasszikushoz.

2024.01.13. – Azok számára, akik esetleg nem ismernék, a Hitman: Blood Money a 2006-os egyik legjobb lopakodós játéka, amit a többi Hitman címet is jegyző IO Interactive fejlesztett. Ez volt akkor a Hitman játéksorozat negyedik része, a 2004-es Hitman: Contracts folytatása. A történet a 47-es ügynök erőfeszítéseit követi, hogy megbuktassa a Franchise-t, egy rivális bérgyilkos szervezetet, ami fenyegeti munkaadóit, és ugyanazt a klónozási technológiát akarja megszerezni, amellyel 47-est is létrehozták. Eközben megismerjük a 47-es életét és küldetéseit, ahogyan azt egy volt FBI igazgató meséli el egy újságírónak. Nemrég pedig a Feral Interactive bejelentette, hogy

a Hitman: Blood Money frissített változata Nintendo Switchre is megjelenik 2024. január 25-én.

Kedvezmény is van

A játék tavalyi iOS- és Android verzióját követően a Hitman: Blood Money Reprisal 2024. január 25-én végre elérhető lesz a Nintendo konzolján is. A játék ára normál esetben 24,99 euró lenne (kb. 9400 forint), de azok, akik előrendelik most 15 százalék kedvezményt kapnak – írja a VGC.

 

„A Reprisal a lopakodós akciójáték teljes átdolgozása, kis és nagy képernyőkre finomítva: új Minimap, Instinct Mode és a sorozat későbbi címei által inspirált játékmenet-fejlesztésekkel” – írja a Feral. Bár az IO Interactive tervezi a Hitman World of Assassination trilógia kiterjesztését is, tavaly márciusban azt nyilatkozták, hogy a következő nagy cím picit háttérbe szorul. A csapat amúgy 2020 novemberében jelentette be, hogy hivatalos James Bond játékot fejleszt. A Project 007 munkacímet viselő játék a titkosügynök eredeti eredettörténetét mutatja majd be. Tavaly februárban pedig megerősítették, hogy egy online fantasy RPG-n is dolgoznak, amit a Microsoft adhat ki Xbox Series X/S-re és PC-re.

Ezt láttad már?

Brutál erősen indul az év: 5 kihagyhatatlan játék, ami januárban jön

×