Az Xbox felhasználók számára ismét itt a Free Play Days. A Game Pass előfizetők HÉT játékot kaptak limitált ideig, míg a „mezei” xboxosok focizhatnak egész hétvégén.

2024.01.12. – A Netflix igazi reformot indított a filmezés és sorozatozás világában, olyannyira, hogy ma már nincsen olyan nagyobb forgalmazó, akinek ne lenne hasonló streaming szolgáltatása. Idő közbe beszállt a buliba az Amazon, a Disney, de a Skynak és idehaza a Warnernek is van már saját platformja. Mi gamerek, meg csak nézzük ezt a sok szép tartalmat és azt kívánjuk, bárcsak lenne hasonló… Ami azt illeti van, csak Microsoft masinát kell nyüstölni a hétköznapokban hozzá. A Game Pass 2017. júniusa óta éles, ráadásul a játékkatalógus hónapról hónapra egyre csak nő. Ugyan a Sonynak is van hasonló projektje a PS Pluson belül, ám meg sem közelíti a Microsoft előfizetős rendszerét. Nem is kell túl messzire nyúlni a múltba, itt van példának okáért a Starfield. Talán a tavalyi év egyik legvártabb játéka volt, megkérdőjelezhetetlen tripla-A besorolás, Bethesda fejlesztés. A Game Pass tulajoknak az előfizetésük mellé járt is a cím, le sem kellett emelniük a boltok polcairól.

Ingyen tartalomból sosem elég

Ám ez nem minden! Lehetséges, hogy több játékot is szabadon használhatunk a Game Pass előfizetéssel, viszont ezeken felül is kapnak bónuszokat a felhasználók. Itt van az Xbox Free Play Days, ami tematikus hétvégékkel szolgál az előfizetőknek. A temérdek Game Pass cím mellett limitált ideig elérhetővé válnak olyan programok, amik máskülönben fizetősek lennének Xboxon. Ez kiváló lehetőség arra, hogy kipróbáljuk az adott termékeket (teljes egészükben), hogy később eldönthessük, meg akarjuk-e vásárolni őket. Vagy ha temérdek időnk van a hétvégén, akár ki is pörgethetjük őket, teljesen ingyen.

xbox

Ezúttal a sportjátékoké lesz a főszerep, méghozzá az EA Sports háza tájáról. Olyan nagy sikerű játékokat pörgethetnek ingyen az xboxosok, mint a Madden NFL 24, az NHL 24, vagy a F1 23. Sőt ezek mellett játszható lesz még az EA Sports PGA Tour, az EA Sports WRC, valamint a Super Mega Baseball 4. De ha még ez sem elég, elérhető lesz ingyenesen az EA Sports FC 24 is, ez utóbbi ráadásul minden Xbox felhasználó számára. Nem kell tehát Game Pass Core, vagy Ultimate előfizetéssel rendelkezni a futball-mókához.

A Free Play Days időszak hétfő reggelig tart, használjátok ki a rendelkezésre álló időt!

Ezt olvastad már?

5500 forint helyett ingyen adják a mesés, meditatív óceáni felfedezősdit

×