Már csak pár napra van a legújabb Prince of Persia játék megjelenése, amit most ingyen is megszerezhetsz, ha nem akarod megvenni és szerencsés vagy.

2024.01.12. – Már nagyjából csak egy hétre van a legújabb Prince of Persia játék, a The Lost Crown megjelenése, ami valljuk be, megosztja a rajongókat. Sokan nem ilyen játékra számítottak, ez persze nem jelenti azt, hogy a műfaján belül ne lenne ígéretes. Azt azonmban már most megéri leszögezni, hogy a játék – már csak a metroidvania műfajából adódóan is, nem igazán könnyű.

Persze a franchise rajongói izgatottak lehetnek, hiszen évek óta nem jelent meg új játék, de január 18-án végre itt az új rész, aminek PC-s gépigénye nem is olyan borzasztó. Ha érdekes a játék, de szeretnél spórolni egy kis pénzt, akkor most lehetőséged van arra, hogy megnyerd a játékot, vagyis hogy teljesen ingyen megszerezd. A Ubisoft jóvoltából Prince of Persia The Lost Crown nyereményjáték indult, amin ingyen tiéd lehet PS5-re, Xboxra vagy Nintendo Switchre.

De nem árt sietni!

Fontos infó, hogy bár a játék január 18-án jelenik meg, január 15-től már elérhető lesz az előrendelők számára. Sőt, ha még mindig bizonytalan vagy, már most letöltheted az ingyenes demót mindegyik platformra, és kipróbálhatod. A játékkal kapcsolatos vélemények egyelőre nagyon pozitívak, a Metacritic pontszám jelenleg 86-on áll.

Nyerd meg a játékot a Ubisoft nyereményjátékán!

A Ubisoft nemrég valamiért úgy gondolta, hogy kicsit fokozza a játék megjelenését azzal, hogy néhány kulcsot kioszt egy egyszerű nyereményjáték keretében. Azonban tényleg nagyon kell sietni, mert csak január 12. este 18 óráig lesz lehetőséged! A nyereményjáték a Redditen zajlik, így szükséged lesz egy Reddit fiókra.

[GIVEAWAY] 3 Deluxe Edition Keys for Prince of Persia™: The Lost Crown on Xbox!
byu/Ubi-SushiVampire inXboxSeriesX

Nem kell mást tenned, mint kommentelni egyet a fenti Reddit poszt alá, és kész. Fontos, hogy a játék szabályai szerint 18 éven felüli kell legyél. A nyerteseket véletlenszerűen választják ki, a fődíj pedig egy Deluxe Edition. A nyertesekkel Ubi-SushiVampire az idő lejárta után üzenetben veszi fel a kapcsolatot. Három példányt osztanak ki PS5-re, hármat Xboxra, illetve Nintendo Switchre is. Sajnos PlayStation és Xbox esetében az kulcsok csak PS5-re és Xbox Series X/S-re jók, bár a játék PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Végülis adhatsz neki egy esélyt, nem?

Ezt láttad már?

Érkezik 13 isteni GTA-szerű játék – ha nem bírod ki a GTA VI-ig

×