Call of Duty

Új módon is lehet majd Warzone meccseket nyerni – Íme a Covert Exfil

2024.01.10. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III rajongók szem előtt egyetlen dátum lebeg manapság. Ez pedig nem más, mint január tizenhetedike. Ekkor debütál a Season 1 Reloaded frissítés, ezt január 10-én, a kora esti órákban meg is erősítették a Call of Duty fejlesztői egy blogbejegyzés formájában. Több izgalmas újdonságot is várhatnak a Warzone rajongók, a programozók az alábbiakat emelték ki:

  • A Champion’s Quest immáron Urzikstan pályájára megérkezik, mellyel robbanhat az a bizonyos atombomba a friss helyszínen is. Külön kiemelendő, hogy több szinten is átalakul a kihívás. Egyrészt az öt egymás utáni győzelem mellett az egy szezonban elért 30 győzelem is aktiválja a Questet, másrészt rabolható is lesz majd a Contract maga.
  • A Gulag Night Vision eseménye is elstartol. A Gulagban besötétedik, ám a játékosok kapnak éjjellátó szemüvegeket. Ezek segítségével teljesen új ízt kaphatnak az 1v1 harcok.
  • A Weapon Case immáron a Warzone-ba is megérkezik. Remek jutalmakkal kecsegtet a DMZ-ből már ismerős ládikó, mely szintén hozzájárul a meccsek extra izgalmához.

Új módon is lehet majd Warzone meccseket nyerni

A negyedik újdonságnak azonban érdemes lehet egy külön bekezdést szentelni. Régóta pletykálták, hogy a DMZ-hez hasonló Exfil lehetőség előbb-utóbb megérkezik a Warzone-ba is, ám sokan szkeptikusak voltak ezzel kapcsolatban. A fejlesztők azonban nem igazán fogták vissza magukat a Covert Exfil kapcsán.

A játékosok gyakorlatilag egy új győzelmi lehetőséget kapnak a kezükbe. A tényleges utolsó körök helyett jóval korábban is elhagyhatják majd a pályát. Összesen öt ilyen Exfil lehetőség áll a játékosok rendelkezésére a meccseken, a Buy Stationök segítségével lehet megvásárolni. A Gulag lezárását követően már érkezik is a helikopter a játékosokért. Dedikált ranglistával is készülnek majd a fejlesztők, ám a szöveg alapján úgy tűnhetett, hogy teljes értékű győzelemnek számít majd az Exfil is. A frissítés január 17-én debütál, várhatóan magyar idő szerint 18-19 óra környékén. 

Update 2024.01.10. 23:15 – A fejlesztők tisztázták a felhasználók kérdéseit a blogbejegyzést követően. A Champion’s Quest győzelmekhez nem íródik hozzá győzelemként az Exfil, ahogy a statisztikákban sem. Sokkal inkább a Weapon Case kihozatalában lehet majd segítség.

Forrás: COD BLOG

Arpi

Korábbi cikkek

Ezeket a játékmódokat hozta el a Warzone Season 2

2024.02.07. – Február hetedikén hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második,…

12 óra telt el azóta...

Pillanatok alatt feltörhető a Windows védelme – Nincs is rá megoldás?

2024.02.07. - A Windows éppen 17 éve, 2007 januárjának végén mutatta be a BitLocker nevet…

12 óra telt el azóta...

Több szinten is átalakult a Counter-Strike 2 füstje – Erre számíthatsz

2024.02.07. - A Counter-Strike 2 rajongók végre kicsit fellélegezhettek, hiszen február hetedikén új frissítésre ébredhettek.…

13 óra telt el azóta...

Pofátlanul jó áron húzhatod most be ezt a 144 Hz-es gamer monitort

2024.02.07. - Az elmúlt években minden máshoz hasonlóan a gamer monitorok piaca is átrendeződött. Míg…

13 óra telt el azóta...

Közel 20 Warzone fegyvert érintenek a Season 2 nerfek, buffok – Itt a lista

2024.02.07. - A Warzone játékosok több mint két hónapja élvezhették már a Modern Warfare III…

14 óra telt el azóta...

Hamarosan jelölni fogja a kamu AI képeket a Facebook és az Insta

2024.02.07. - Manapság már minden napra jut egy meghökkentő AI-sztori. A mesterséges intelligencia őrült gyorsasággal…

15 óra telt el azóta...