Több nagyon várt játékból érkezik gameplay bemutató a Developer Directen. A legnagyobb dobás várhatóan Indiana Jones és az új Hellblade lesz.

Gábor János

2024.01.10. – Három évvel az első bejelentés után a MachineGames fejlesztésében készülő Indiana Jones-játék végre kilép a reflektorfényre és kiderül, milyen lesz játszani a Hellblade 2-t. A Microsoft bejelentette, hogy a következő Developer Direct bemutatón milyen új címek kapnak főszerepet.

Annak ellenére, hogy ennyi idő telt el az Indiana Jones-játék bejelentése óta, még mindig nem igazán tudunk róla semmit, beleértve azt sem, hogy hol (vagy akár mikor) fog játszódni. A Developer Directen mindez megváltozik: A Microsoft szerint a bemutató részleteket fog tartalmazni a helyszínről és a történetről, valamint arról is, hogy „hogyan tudnak majd a rajongók Indy szerepében játszani”, mivel az első gameplay trailert jelentetik meg a rendezvényen. Az optimisták abban reménykednek, hogy megjelenési dátumot szintén kapunk, mert egyelőre ezzel is adós a MachineGames. Ha mást nem, legalább egy becsült időpontot biztosan kapunk.

Forrás: Xbox

Ezekről tudunk meg még többet a Developer Direct keretében

Ugyancsak a Developer Direct keretében mutatja be az Obsidian az Avowed-ot, a Pillars of Eternity világában játszódó, elsőszemélyes RPG-t. Az Oxide Games a „Civilisation és a Crusader Kings találkozásának” nevezett történelmi stratégiai játékból, az Ara: History Untoldból fog játékmenetet, főbb jellemzőket és terveket mutatni, míg a Ninja Theory a Senua’s Saga: Hellblade 2 fejlesztésének folyamatáról árul el többet – jósolja az Xbox közleménye nyomán a PCGamer. A The Elder Scrolls Online rajongói szintén elégedettek lehetnek, mert a Developer Direct menetrendjében a ZeniMax tart egy TESO 2024 névre keresztelt leleplezést, ami új területet és történetszálat, illetve eddig nem látott fejezetet is bemutat „a játék legnagyobb idei frissítéséből”.

A Developer Direct esemény magyar idő szerint 2024. január 18-án este 9-kor kezdődik. A programot az Xbox, valamint a Bethesda közösségi média oldalain lehet majd követni.

Ami meg Indiana Jonest illeti, PS-en aligha lehet majd játszani:

Beintett a Bethesda a Sonynak és a PlayStationnek az új Indiana Jones játékkal

×